Saturday, June 06, 2009

Hadiah Pintu

On the right, is the VIP gift. 80 done, 20 more to go.


On the left, is the typical doorgift, 3000 of them. Apparently, perhaps 800 done, 1200 more to go, insyaAllah. Said and Azhar, both are Ahy's friends, datang tolong harini di Bangi, bless 'em both. Ahy pula bawa 1000 of the gift + gula-gula + plastik + stapler + tags + dawai to be done in Muar di rumah Hasrul.


Oh ya ada 100 kuntum bunga telur tak pasang tag lagi.


So, InsyaAllah sempat suma, kot...?


Oh, by the way, the day before the sanding will be Umi's Six-Zero Birthday...ada idea nak wat kejutan apa tak...? Hmm *garu-garu dagu*


f*

7 comments:

elisataufik said...

eh, semalam ke kenduri??
SO, how was it?

And Happy Belated Birthday to your Umi! :)

Wan said...

hi kaklin kenal x saper nie??
kaklin x yah buat kejutan aper2 sebab kan keesokkan harinyer tu nazim & sherli kawin ^_^

Roti Kacang Merah said...

elisa, kenduri nikah was last 15th March, sanding is next week 13th June!

Roti Kacang Merah said...

Niman, misssssti la kenaaaaal, hehehe. kak lin dah ada idea nak wat kejutan aper ;-D

Wan said...

kantoi ^_^

Zetty said...

saya baru jek habis kenduri my kazen last weekend, buat favor 1500. trauma ok. kot nak buat 3000, mau tak tido malam.

hehehe.

Roti Kacang Merah said...

etty, kalau buat ramai-ramai, tak trauma sangat sebenarnya...kot buat sorang, memang trauma giler.

LinkWithin

Blog Widget by LinkWithin