Friday, April 03, 2009

Soalan Yang Tak Perlu Dijawab

1. Kalau aku hentak monitor and CPU ni, Maybank2u akan jadi laju tak? [dari 10.28 pagi tadi sampai 3.30 petang ni, aku baru boleh buat SATU payment aje, with two more to go. Dua aje lagi, tapi rasa macam nak bayar 275 payments lagaknya. Givap aku.]

2. Theoretically, kalau aku tengok documentaries secara marathon on the ASTRO, I'd prolly be more intelligent. So, kalau aku tengok The Biggest Loser secara marathon on the ASTRO [like last weekend], do you think I could lose more pounds? Then perhaps I should watch the Health Shows i.e the exercise programs. I could lose bountiful of calories, mate. Just by watchin. Damn kool.


Oh yez. I just found out last night that Labi also enjoys:
1. playing with the cursor on my lappy screen;
2. the Google Earth zooming in, zooming out, zooming in, zooming out. I bet dia rasa ketaq lutut masa tu. haha. Tomey tangat.

f~

4 comments:

d'Frog Prince said...

pakai public bank je. efficient. ocbc pun bagus. cimb pun baguih. buat aper nak pakai maybank?

lagi satu, kalau bayar bil, pakai mbf je, dapat bonuslink point lagi, pastu, kita settle kat mbf sekali je, senang. mbf punya coverage untuk bil payment paling besar kat malaysia, i think, macam2 ada...

drbubbles said...

Maam,

I pun dah start tengok The Biggest Loser.Best lah..tapi torturing...hehe..

Saya said...

alin, kakak dengan Aesyah pun tengok the biggest loser, sambil makan icecream. siap bet lagi sapa lose berapa pounds hehehe

Roti Kacang Merah said...

abetommy
itu la, gaji akaun maybank. siut je.

MBF? will study that indeed! though i tak pernah guna kad i, nor do i remeber where i've dumped it, haha

docbubbs
kalau kita jadi dorang, masa awal-awal tu torturing la kot. dah lama-lama, depa rileeekkk je. lagi suka, ada!

kak ghoih
eh sapa la kita, sambil tengok sambil makan ice-cream, drowned in yoghurt! hehehe

LinkWithin

Blog Widget by LinkWithin