Monday, April 06, 2009

The Results

Alhamdulillaaaah, this letter that I just received an hour ago is exactly the much needed balm I need for today.


I've finally gotten my Aras 4 Keseluruhan for PTK1 after 3 sittings! Sangat meletih dan merendahkan morale aku, aku hampir nak give-up.


HE listens to my sincere intention of the much-awaited substantial pay-raise, indeed. Alhamdulillaaaah...


10 comments:

Naz said...

Congratulations!
Hey! guess who I saw whilst searching for iwan fals songs on youtube last night?!!! :D

Omecool20 said...

Tahniah ;-) Berbaloi usaha anda akhirnya :-)

D said...

Yeeeehaaaaa!!! Alhamdulillah..

But I soooo hate exams! esp yang boring (and susah) nak mampus macam ni. hehe.. ;)

Amy said...

Congrats akak! Mowahssss

drbubbles said...

Congrats madam.You deserved it!

Roti Kacang Merah said...

kak Naz
thank you,kakak!

hah? siapa yang kakak jumpa while looking for iwanfals songs on youtube? siapa? hehe

ome
tenchu!!! fuh, lega rasa, hanya Allah yang tahu!

Roti Kacang Merah said...

dijjigosh
Tapi you ambil sekali GO aje! You terrelll!

PTK2 senang tak? (another soalan yang tak perlu dijawab!)

amygosh
tenchuuu! mowaks!

Roti Kacang Merah said...

docbubbs
tenchuuu!

F Manchester said...

Congrats! So bila nak jadi datuk bandar nih?

Sorry for not telling about Serigala's redundancy... we were just taking things one step at a time :)

Roti Kacang Merah said...

kak ilushDATUK BANDAR??? hahahaha. even dalam mimpi pun i tak sudi nak jadi Datuk Bandar, hehe

itu lah equally feel bad about Serigala's story. sigh...

do update us on your next course of plans, otey... Hope all will turn up well there, Aaaamiin. Tak yah balik M'sia dulu lah, hendaknya -- too 'hangat' here!

LinkWithin

Blog Widget by LinkWithin