Monday, February 23, 2009

Will You Be My Pet-bro?

I saw the American Idol elimination to Top 12 last Thursday night.

And my favourite adik, Anoop Desai aka Noop Dogg, kena eliminate.

Bodoh punya US voters, or voters dia hanya student miskin? Entah.

Tapi aku terus paling muka, and tidur, while mumbling to Abang, "Arrrrghhh, I hope he gets the wildcard though, macam Mawi in AF dulu....zzzzzz...".

Kalau tengok YouTube dia nyanyi live sini, mesti rasa dia patut jadi Top 3 at least. Suara dia meruntun-runtun -- membuat hatiey inniey, bergelowchak (a la Doktor Labu in Labu Labi). Fun-loving likeable guy pulak tu.


Watch out for 1:27 and 1:50, comelz aje adik akak ittew

Dan banyak lah lagi video-video nyanyian runtun-jiwa dia di You Tube.

Let's see if Republic of India (or any country where the parents came from) would bestow him or the father 'Datukship' for his talent. 'Coz Dik Noop, if your family came from Malaysia, you'd definitely get one you know!

Be my pet-bro, will ya Anoop? So sapa-sapa yang agak-agak nak urat dia, sila lalu ahkak dulu, yeh. Dan siapa-siapa sayang ahkak... sayangi lah juga adik saya, Anoop. Support him here! Timokacih.

pet-sis Anoop~

5 comments:

nik awin said...

tapi kak..kita kat sini SMS dari malaysia tak laku,lah

adik hangkat ye...aaa..ada,sama-sama..tang bijik mata tu sama

~layan audition part je..sbb lawak tak hengat

Naz said...

Alin,
I saw this guy and he's got fantastic voice! He'll get somewhere la with that talent and that brain...don't worry.

Roti Kacang Merah said...

awin
ala tak yah sms...tapi sign petition tu manyak-manyak kali, it still matters to the judge and producers, apparently!

psst...rupa anoop sebenarnya lebih sesuai jadi adik angkat abgzul than kak lin, hehehehe

kak naz
hak ah, just 22 lah that boy. tapi kalau la dia dapat jadi American Idol, FIRST Asian American Idol tu! buleh la pet-sis dia ni tumpang bangga sket, haha

kay_leeda said...

RKM,

La...kluar dah mamat nih? I didn't get to watch the prog last friday.
I thought he was pretty good. Cheh...jom kita pi hantaq email ke Paula A(Bedul) tu..kata we want si anoop ni masuk semula :)

Roti Kacang Merah said...

kak kay
alin dah sign the petition!!! nanti kakak sign, mkay? i think i might just do the signing EVERY DAY using different email addresses, so that the producers tau yang anoop ada ramai peminat overseas! hehe

LinkWithin

Blog Widget by LinkWithin