Tuesday, February 24, 2009

Mak Aih

Lerr.

Mana la akak nak tau link Anoop Dogg kat entry akak ni will automatically membuatkan entry akak muncul sama atas webpage dorang, kan...

klik untuk gambaq lebih besaq
[in hopes that Kelas Melayu kat Uni/Kolej sana tak ajar cakap Kedah, mkay]

Agak-agak dorang faham tak apa maksud "...bodoh punya US voters..."?

[oi oi orang-orang pandai kecek Malayu kat U.S tu, jangan la buat dajal kat akak and pi translate page tu, eh. Malewwwwwww gitew.]

f~

3 comments:

nik awin said...

wah..nampaknya blog kak lin goes global...(or glokal?? ala-ala najeeb punya inspirasi?)

kehkehkeheh

NJ@goboklama said...

wakakakaka!!!! biarle dorang trnslate & tau kebodohan mrk tu,hihi...

Roti Kacang Merah said...

awin
haaa? apa? apa? tak dengar la! inspirasi sapa???

yuks.

haha

qissst
heheheheheeeee

LinkWithin

Blog Widget by LinkWithin