Thursday, December 04, 2008

Saaaaaayang Dia

Alhamdulilah, Kerajaan BeeEnd telah kali ke-5 menurunkan lagi harga petrol di dalam negara... syukuuuuuuur kita dengan kerajaan umur 51 tahun ini yang sangat prihatin dengan masalah dan kemelut rakyat yang saban hari ada sahaja berita kena retrench baik di dalam mahupun di luar negara.

Juga, akan 'penarikan' semula [ke, kajian semula??? malasnya aku nak google] fatwa yoga.

Ish, kenapalah rakyat tak sayang Kerajaan BeeEnd ni haa? Dah la depa ada akai, penyayang pulak tu. Put aside those jibaok-jibaok kurang ajar ~ don't you just love Kerajaan BeeEnd these days? Only fools [like me once] aje yang tak pandang tinggi dengan pengorbanan, titik peluh dan bijak-pandai mentadbir negara macam Kerajaan BeeEnd ni, taww. Ohhh I so miss them back home in Bangi. Maklumlah, Selangor is now a Pakatan Rakyat state maa. I mean, what can a budak hingusan do, kan???

I'm expecting a further 6th and 7th petrol cut prior to the T'ganu By-Election... don't y'all? I know they won't let the rakyat down. I just know.

My wish and pray for the Kerajaan BeeEnd to win the By-Election and win big this time! You certainly deserve it! Way to go, BeeEnd!!!

Z A S S S S S S S ! ! ! ! !
*mati kejung kena panah petir*

f~

11 comments:

jorazak said...

rkm
hi, hi, bn menang besar?
ari tu pun menang seribu
nasib baik ada makcik tu
hi, hi, monsoon cup or monsoon flood?

d'Frog Prince said...

sindir ke betul ni?

bagi i lah, 2x5, siapa pun tak aper, tak ader bezanya.

blackpurple @ jowopinter said...

Ha ha ha!

Nak tunggu turun sampai bawah seringgit. Boleh?

cakapaje said...

Salam Alin,

Be care of what you wish, for it may well come true. But kan, we are all wishing - cam kata BP@JP - sampai bawah seringgit!

cakapaje said...

ps. Kena do'a ramai lagi MP Be End nazak le camni :)

Zetty said...

terperanjat tau baca entry ni. makcik ingat makcik salah masuk blog. haha.

Roti Kacang Merah said...

abg jo
itu la makcik tu, nyebok je!!! grrr.

abe tommy
agak2 you, sindir ke, betul? hehe

Roti Kacang Merah said...

jowo pinter warna lebam
baik-baik nanti kena ZASSSS sama, haha

bro shah
sebab itu kena petir awal. haha

Roti Kacang Merah said...

etty
kalau tak da petanda "kena sambar petir" tu, alamatnya blog ni kena hack! haha

d'Frog Prince said...

tah ler, betul kut? hehehe.

manalah tau, dah terikut-ikut stail ameno tu, sogok sikit je terus terbeli, kakaka (joking ye, don't think you are that "boughtable")

Roti Kacang Merah said...

abe tommy
kalau disogok banyak pun tak tentu lagi terhingin kami nak mengikut depa, eiiiiiiii *barf*

hehe

LinkWithin

Blog Widget by LinkWithin