Wednesday, December 31, 2008

Happy Birthday Ahyyyy!

[drafted on 31st Dec, posted on the 5th Jan]

These cupcakes were made for Ahy for his birthday last year.

[See also all his birthdays here]


Baru tahun ni nak letak gambar-gambar ni...hehehehe, sowi Ahyyy.

Anyway...
HAPPY 26th BIRTHDAY,
AHYYYY!!!!


Ish, terlalu sekejap sangat adik-adik Kak Lin membesar. Dulu, I used to bathe the three of you, do your milk, ganti your lampin, help you with your art work, coach your school teams for an English choir, teach you songs, buy you books, blow your hair and apply hairspray before we go out berjalan-jalan sebab you were 'Mat Menyemart' eversince you were 4,5 years old.

Now, Ahy dah pandai buat kuki, pandai buat roti, buat ID works, dah earn money, have mind of your own, taking care of Umi Ayah Adi di Bangi... dan tak makan nasik for 4 years.

Now, you lot semua dah besar. Apatah lagi ahkak kau ni kahn.

Celebration of sorts + Belated Birthday Celi + advanced Birthday Ahy, 25-dec-2008, Bandar Sri Permaisuri. Nazim is our future new addition to the Rosley clan come this mid-March, insyaAllah.

Semoga Allah s.w.t akan memenuhi cita-cita Aban Ahy (that's what we all call him at home -- Aban Ahee) serta memberi kebahagiaan dan menambah rezki Aban Ahy pada tahun-tahun mendatang... Aaaamiiin.

We love you Aban Ahyyyyyyyyy!!!! Mwaks!

f~

4 comments:

Ummi365 said...

Wish him happy birthday from his adik2 here. ermm dah keje rambut dah kontot ya?


yang tu .. alah yang tu lah.. yang alin matchmake kan dulu ya?

Roti Kacang Merah said...

ummi
dah sampaikan wish ke ahy pagi tadi. dah keja, rambut kena la konts, kan. hehe

hak ah itu my matchmake no.4, tu!

nik awin said...

ahy tak makan nasik 4 tahun??!

biar betul kak????

Roti Kacang Merah said...

awin
beeetolllll. dia hanya makan nasi kalau ada 'upacara' penting aje. yang hari-hari biasa dia tak makan nasi.

tak caya, tanya la dia sendirik!

LinkWithin

Blog Widget by LinkWithin