Wednesday, November 12, 2008

WELCOME BACK, AHY!!!!

Dari bulan Januari, dah berapa kali Kak Lin sempat cukur janggut menunggu Ahy (my make-over artist cum FæmësAhÿ®cookie-maker brother) update blog, taw!!!

Nah, everyone, do visit my bro and bookmark for his updates, mkayyy!

ps:
Ahy, pi persetankan Casa Impian ka, DBE ka, even Impiana ka. Do you know I have not bought Impiana eversince how they and Bad had treated you in January? I still have no kind words for them.

f~

15 comments:

cikzura said...

yea yea..abg ahy da kembali!!hiks :D

Roti Kacang Merah said...

d!kzura
ammmmboiiiii, happy yeaaaa. hehehe

d'Frog Prince said...

rkm, i read the link about the impiana thing. itu kan perkara biasa. so used to it already lah, lembu punya susu, sapi punya nama.

tak kisahlah, i can imagine kut2 someone ask the bad guy some tips on house deco and the fella ternganga tak reti jawab, lalat masuk tak sedar.

bila you nak suh your bro to deco your house sampai masuk majalah? mahal ke to engage the service? teringin juga nak ada designer homes ni....jeng jeng jeng

Ahmad Nurfarhi Rosley said...

Tenchew Ak Linnnnn... muah muah muahh.. Lagiii la teharu... Rase mcm nak bersajak plak kat sini. gagaga..

Ala, takper ah, beli je Impiana, stakat takder nama je, tak kesah pun. Tapi dari beli Impiana, fahy lagi suka Better Homes and Garden. Ops, promote BHG lak. Kalau kerja fahy masuk dlm BHG, baruuulah suka sgt. gegege...

E'eh cikzura, excited kat sini plak yer. gegege...

Ala Thomas, bnyak murah2 la my service, rookie aje. gegege. Kak Lin nak tunggu rumah baru, baru nak deco.

atiza said...

Ahy..nanti ahkak masuk umah baru kat Denai Alam boleh tolong bagik idea design2 tak..

boleh la...boleh la...

kita kawan kak Lin awak ni tauuuu!!!

boleh ek?

nik awin said...

ahy deco rumah/bilik/space...bajet besar ker?

Anonymous said...

K lin, really look forward to read his entries. yeay!

umi Q

Roti Kacang Merah said...

abetommy
nak decor rumah sewa, tak best lah. lain la if dok rumah sendiri, kan...

nak engage my bro tak semahal engaging ID professionals! promise, ni! :-D

ahy
like i said, berapa kali janggut kak lin sempat tumbuh menunggu awak update blog, tau!

Roti Kacang Merah said...

kak aie
kena tanya ahy sendiri lor. akak dia pun sendiri bayar dia for his service, tawww.

awin
tu kena tanya ahy sendiri, lar... :-D

umi Q
me too!!! yeay!!!

Ummi365 said...

urghh.. ummi dah berjanggut sampai lantai.. sib baik tak ada orang pijak kalau tak tersungkur kat depan ahy.. hehehe just in time dia update blog..

Ahmad Nurfarhi Rosley said...

Atiza, can can. Ideas for free jerr..

Kak Awin, sume budget ikut owner. Tak besar mana pun, yerlah kita berbalik pada 5RE farhi tu lah... Chewwaaaaaaaahhhh.....

Eyh, ummi ngadu kat Ak Lin je kaaannn...

Kak Teh said...

salam, dah dapat my email?
kak teh

.::c!kzUrA::. said...

kak lin..hehe..tsangat hepi la gak..nasib baik tak lompat kat opis nih..haha...

abg ahy oi..lame tau zura tggu ur update..myb da sm pjg jggut ngn kak lin!ahakks!! gagaga :D

Roti Kacang Merah said...

ummi
semalam said datang lunch di ofis alin. dia pun sampaikan komplen sorang abang di tg.malim yang dok cuba contact ahy tapi tak dapat-dapat.

nengkali kalau nak contact ahy and dia tak reply, call aje kak lin, eh? pandai la kak lin gigit dak ahy tu nanti, hehe

beg fern dah dapat lum dari ahy...?

ahy
bitau kak atiza@aie, ideas for free, tapi kalau dapat pick you up dari bangi, lagi bagus! hehe

Roti Kacang Merah said...

kak teh
daaaaaaah, tenchuuuuuuuuu!!!

don't understand why it went into spam box! jahat la yahoo ni! *grins*

d!kzura
jangan hepi aje... engage la abg ahy jadi decorator bilik awak!!! hehe

LinkWithin

Blog Widget by LinkWithin