Monday, November 24, 2008

Gambar Gatal

Aritu akak ada cerita yang sebelah akak ada adik jepun videographer cungmelecung like as if he came out from those Japanese soaps ke apa and that akak akan try curi amek gambar dia and try put it up in here, kan?

Nah.


Akak dapat ambil gambar belakang dia aje... sebab akak malew, yew...

Akak ni bab-bab nak amek gambar dengan orang cun, memang pemalew. Takut nanti orang ngata -- eiii orang tua ni, dah la gedempol, tak sedor diri gatalnya nak ambil gambar dengan budak muda yang kiut! Pedophile kapa???

Karn ke malew itew.

Ini pun amek sambil tutup-tutup tangan kat skrin handphone, takut orang belakang akak (yang juga reporters dari jepun) perasan yang ada mamat ni in my frame. Like, can I not be more subtle than this, kan???

Tapi tu la, sayangnya gambar belakangnya tidak mencerminkan kekiutan mukanya itewww.

f~

11 comments:

d'Frog Prince said...

Masha'Allah!!!

Kalau gambar cam tu, siapa pun cun. Ler, ni mesti kena seranah dari peminat yang ingatkan betul2 lah nak posting gambar dia tu...kakaka.

anyway, i sent you gambar bulan di pagi hari dan matahari malu2 nak timbul, ada terima ka? hopes you liked it.

nik awin said...

isk akak nihhhh...
meh nak bg tips:

cara nak amik gamba mamat cun tanpa org perasan..

1.memula pegi cari angle baaeekkk punya..(kenkonon nak amik gamba satu sudut la tp mamat ni ada tengah interframe la(konon) dlm gamba kita

2. pastu cakap..excuse me...i nak amik gamba la bahagian ni..u tepi sikit yer..(konon2 nak amik gamba sudut yg mamat cun ni tgh interframe)

3. snap-snap-snap-snap

4. sukses.
fwd sekeping kat awin yer

~wink-wink

Roti Kacang Merah said...

abe tommy
heheheheheheheeeee.


by the way, dah dapat gambar Moon!!! tapi tak sempat buka lagi [net kat ofis sangat lembabs!]!!! tak sabar ni rasanya!!!

awin
kalau mamat tu pandai cakap omputeh, buleh le aku interaksi gitew, kan...hehe

nik awin said...

kak lin..
tak semestinya kene ckp omputih..

kita ada bahasa universal;
iaitu...

"SYUH....SYUHHH"

atiza said...

kalau setakat gambar blazer itam..umah akak banyak dek non...

tak payah merupai aktor jepang..

yang beza hanya ukuran pinggang sahaja...hahahahaha

Roti Kacang Merah said...

awin
hahahahaha, rasa macam mak ayam la pulak, karn...!

kak aie
itu la nya... boomboom dia (bckside) dia pun tak mencerminkan dia seorang budak yang cunggg. *frust*

Anonymous said...

k lin, kite semangat jer nk tgk muka mamat tuh..alih2 blkg jer...akak ni.. kelakar la..
-Umi Q

Roti Kacang Merah said...

Umi Q
soweeee. tapi kak lin memang segan arr nak amek gambar dengan diaaa... dapat la ambil gambar belakang dia aje. hehe

khemy said...

u ni kadang2 noti la..

Roti Kacang Merah said...

khemy
ala you ni macam tak biasssser karn...

Khemy said...

ai noti noti manja jer..:P

LinkWithin

Blog Widget by LinkWithin