Friday, October 03, 2008

Tiga Generasi

Zarul, Ipah's husband.

Paghah (Farah), the 2nd kid.

Zara Sofia, the beautiful new addition to the Ul-Haque family. Cik Lin and Pak Ngah would later call the lil one "Piah".

Mak.

6 comments:

Countess Miem said...

OMG OMG OMG. Paghah sgt comel. Miss her. Syasya ckp Pami makin hensem, betul ke? Hehe.

Zara Sofia..mak kata cupah nak buat naya kt anak dia bagi nama tu..hahaha. just kidding.

How's raya kt Pendang? buat satay 1000 cucuk eh. weweee..nak jugak..anyway, my duit raya kumpul for 4 years tau. nnti balik mim tuntut.. ;) *evil winks*

elisataufik said...

ha ha utagha folks and their nicknames.
You now taufik was called Topan when he was a kid.

Hope you had a good 'ghioh ghendah' visit :)

jorazak said...

rkm
on friday R&R ke selatan dah pack dengan kereta. saya tak berhenti di R&R tapi berhenti di bandar Tapah untuk solat Jumaat. mak aii, restoran tu memang cekik darah. ramai yang complain dan minta kira satu-satu harga makanan yang diorg makan. Note: Restaurant to avoid - Restoran S*t*y Tapah (sebelah masjid Tapah)

Saya said...

hi Alin

Very good piece of art. I love the picture. unique. you should have this framed. Anyway, am saving one for me.

Roti Kacang Merah said...

miem
Pami dah grown out of his baby-fat sket, tapi nakal lagu tu, la. haha

kalau abih belajaq baru nak kutip duit raya...mana bley. kami tak beri dah pada anak2 menakan yang abih belajaq! :-p

elisa
topan??? tu misti ada ceghita, tu!!!

kemsalam ke topan, noo?

Roti Kacang Merah said...

bro jo
tak perlu duk boh asterix asterix, aih... terus boh je lah Restoran Satay Tapah sebelah masjid Tapah ambil peluang cekik darah. biar diorang belajar kalau buat jahat & aniaya, balasannya lagi teruk.

kak saya
oi oi curik gambar letak kat blog eh?? hehe

LinkWithin

Blog Widget by LinkWithin