Wednesday, September 17, 2008

Sahur Alone

Tiga pagi aku bersahur ramai-ramai di Bangi. Sangat sangat seronok.

Now am back in Cheras and my 2nd morning bersahur sorang-sorang.

Not that this is the only 2nd morning sahur alone ('coz ever since with Abang I been sahur-ed alone in Cheras), but it just makes me miss home...

Tak sabar nak cuti Raya on the 27th and angkut Labu Labi back to Bangi again. That will be FIVE days of quality time with thy homesters, yeayyy!

8 comments:

jorazak said...

rkm
saya kalau bersahur seorang hanya dengan 3 biji kurma dan segelas kopi. u nasib baik ada 2 keping toast.

Roti Kacang Merah said...

bro jo
itu (3 biji kurma and kopi), either malas nak sahur sebab sorang-sorang, atau malas nak prepare sahur, tu. haha

that was empat keping roti raisin wholemeal, actually. bukan dua. hehe

ahwin66 said...

alahai kak lin..roti ajer...
kenyang ke..ke jaga badan sbb nak tgu pakai kebaya nyonya raya ni..
huhuhuhuh

Roti Kacang Merah said...

ahwin
EMPAT KEPING ROTI tu menjaga badan ke? kui kui kuiiii

btw, seumur hidup kak lin tak pernah pakai kebaya nyonya, weh!!! TAK MUNGKIN akan berlaku! haha

ps: anak-anak awak TIYUT gila!!!

ahwin66 said...

kak..
muka je tiyut..
cuba bukak mulut..bila menjerit/menangis...
lupa kuit tu dah kat mana...kat zimbabwe agaknya

Roti Kacang Merah said...

ahwin
haa nanti bila kukis sampai, shumbat je kukis kat dorang, mesti senyap kesedapan!!!

elisataufik said...

alhamdulillah, belum sempat sahur sorang-sorang..
tapi that also means that I have to wake up sorang2 and masak sorang2, every single night!

Roti Kacang Merah said...

elisa
eh betul jugak, kan... *maluuu*

LinkWithin

Blog Widget by LinkWithin