Sunday, September 21, 2008

My Huggables

Semalam lepas aku balik Bangi to go get Adi to send him to Vet Cheras for his severe constipation, I went to pick Abang up at his office so that he could send me back to Bangi and later on join us for iftar in Bangi after work.

"Malam karang nak tidur Bangi ke?", Abang tanya.

Kenapa? Abang nak Alin tidur Bangi ke?

[saja la aku nak test test kan. Alah macam la korang tak biaserrrr]

"Tak laa, kata last week tak puas balik Bangi, duduk 3 hari tu..."

Ooo. Tak lah, kalau Labu Labi tak ikut Alin tak nak la tidur Bangi. Nanti rindu kat diorang.

[keji tak aku. haha]

My 'Ggables

[Book in the photo: Middlesex, by Jeffrey Eugenides (camner nak pronounce last name dia ni eh???).]

f~

2 comments:

Thomas Mok said...

haiyoh!!! sampai cam tu sekali? tak muncung ke bibir abang tu???

Roti Kacang Merah said...

abe tommy
alah, kita pun selalu muncung sama ke dia jugak. hahahaha

LinkWithin

Blog Widget by LinkWithin