Wednesday, September 17, 2008

Kad Raya Siput

Tahun ni 1st time dapat 10 kad raya percuma to be sent out as 'officials'.

Wa cakap lu, wa gila jakoorn, kau! Lama tak kasi snail-kadraya. Tak nyenyabor nak pos rasanye ni. Gatai tangan aku nak sign dan tulis dalam jawi 'Selamat Hari Raya Aidilfitri, Maaf Zahir & Batin'.

I know, tak ori langsung. Tapi mau yang terima tu tak reti baca jawi, kan ke naya kalau aku berleter panjang lain lagi dalam jawi??

9 comments:

Thomas Mok said...

kakaka, dah biasa sangat dengan electronic thing (sms, mms, email) lupa plak wujud lagi kad2 raya ye?

yg bestnya, tau ke alamat lagi? tah2 kat envelope terus tulis EMAIL address je kot? berbuih mulut posmen to nak cari alamat tu, kakaka

Roti Kacang Merah said...

abg tommy
eii bestnya kalau dapat letak e-mail aje atas envelope tu, sonang kojo den!!! haha

ahwin66 said...

leceh..nak jilat stem lagi(makruh tu..kurang markAH pose)
nak q beli stem satu hal..
nak stat kete gi anta kat nearest pos box/post opis..lagi 1 hal(minyak lupa nak turun tu..hari tu janji 1 sept nak review)..

pak lah meroyan je...

Roti Kacang Merah said...

ahwin
sekali baca kak lin ingatkan pak lah gila meroyan sebab kena pos snail-kadraya banyak-banyak hahahaha

mujur la kak lin boleh mintak tolong kerani tolong settlekan -- stem, alamat segala. hehehehehehehehehehe

D said...

pssstt... ada can tak jadi one of the ten lucky winners of the snail-cards? *wink *wink (just kidding aaah!)

elisataufik said...

I ingat nak hantar kad raya snail mail gak, tapi it takes 14 days tau for surat tu sampai.. dah lah hujung ramadhan nanti diorang cuti seminggu before raya and seminggu selepas, so kiranya sebulan lah baru sampai surat.. :P

Roti Kacang Merah said...

ala dijjiiii, i dah sent out dah.... :-( nanti i antar you SEPULUH e-cards to make up to you, nak??? hehehe. mwaks!

elisa
lagipun i rasa posmen almost redundant arr these days... or do they still exist at all??? heh heh

.::c!kzUrA::. said...

kak lin..zura pon nk gak kad raye dr kak lin n abg ahy..hehehehe :D

Roti Kacang Merah said...

d!kzura
nanti mintak abg ahy, otey??? hehehe

LinkWithin

Blog Widget by LinkWithin