Thursday, August 28, 2008

Seminar: D-Day, Pt.II

Alhamdulillah, alhamdulillah, alhamdulillah.... FULL HOUSE!! Itupun ada tak cukup tempat jugak, kena tambah kerusi and duduk tanpa meja.

Aku kena jadi usher to the 8 speakers. Sekarang tengah sorang very young Oz architect (graduated 2003), whose Malay dad hails from Kuantan, tengah present.

Tadi dia tunjuk muka mak ayah dia kat slide.

Ayah dia rupa Denzel Washington, mkayyyy. Tapi sayangnya anak dia tak dapat rupa ayah dia. Heh2.

Best kan ngumpat.

Anyhoos. Sikit punya bangga ke tengok 1 hall ni penuh dengan Abang's fern.

Hilang sikit sakit krem pinggang and betis akew.

Samung karang, nak usher mamat ni turun.

f*

2 comments:

suhida said...

seminar pe ek kak lin..sowila..ketinggalan..hehe..

Roti Kacang Merah said...

sue
by this time dah terlambat dah... hehe. seminar on tropical architecture.

LinkWithin

Blog Widget by LinkWithin