Tuesday, August 26, 2008

Gubra Gabra

Korang tengah rasa gabra tak???

I do.

Malam ni di Matang Powh lah penentunya -- kerajaan Bee'Naaatey akan bertukar ke tidak setelah LIMA PULUH tahun bermahathirrajalela.

Berjela-jela aku doa masa Subuh tadi. Sangat-sangat panjang (termasuk juga untuk Ahy who is going for a work interview today... aku sama tumpang gabra).

Jumaat malam Sabtu yang lepas, Abang dapat phonecall dari seorang informer di Penang tentang journalists yang kena pukul teruk allegedly by some PKR men. I thought I wanted to share some thots on that, but couldn't find the time. Fortunately, Abg Zul Noordin has put up an entry on the matter.

Also, rasa bersyukur tak Imam Ramlang Porigi tu still have some conscience left in him about the entire truth? Alhamdulillah. Semoga Allah melindungi beliau dan keluarga beliau... Aaaaamiiin.

But this, that I just received yesterday evening...


...this, like, like, made me all so chuffed-up and pretty pleased awroite! Hilang sikit 15% gabra aku.

(the entire journey of this goody-bag here)

15% lagi gabra for emceeing the Thursday's welcoming dinner di Menara KL, IN WHICH Abang would also be the honorary guest for his pro-bono work in producing his simple 'art' above -- which ends up being the theme motif for almost everything about the seminar.

30% lagi gabra that the seminar would run smoothly.

That leaves 40% gabra for tonight.

*tarik nafas panjang-panjang & dalam-dalam*

f~

8 comments:

Thomas Mok said...

que sera sera, what will be, will be.

i wish you all the best and that the mc-ing goes smoothly.

Shabar said...

hey faszt! that's one gorgeous bag! takdak spare2 ka buleh kasi aku satu? g'luck with mceeing thingy. i just know you'll pull it off as always. have fun too okay?

muna said...

turn out jadik cantik banget beg itu. me likey2 lah

Roti Kacang Merah said...

abg tommy
aik, why sound defeated??? cannot la laidat...

shabar
aku ingat nak save ke kau satu. satukali baru 2 jam tadi aku dapat berita my BIG Boss instruct soh hand-over lebih-lebih to the PRO's office. HMPHHH. And thanks for the MC-wish!!!

muna
Alhamdulillah, legaaaaa sangat beg tu menjadi! phew!

Sanity said...

yea, the bag = hot stuff =p

you and all your handycraft things, pretty nifty =D

Zetty said...

i ingat la...gabra percentage ni patut dipresentkan dlm bentuk pie chart.

Ummi said...

alin, ada lagi tak beg tu.. i loike.. cantik cantik.. nak beli pun tak pe sebab nak simpan.. tanya ahy kenapa senyap sunyi, dua kali sms dia tak jawab.

Roti Kacang Merah said...

ms.sane
donch worry i'll save one for ya!

zetts
good idea, lah! ish tak sia-sia awak ni samung wat Masters, tau!!!

ummi
i see whot i can do about the bag, mkay! ahy bz wat rumah kat sg.buloh la ummi!

LinkWithin

Blog Widget by LinkWithin