Tuesday, August 26, 2008

The Beginning of The End of BeeEnd


By now, I think the whole Malaysia dah tahu that Pak Anwar has won the by-election with 15,671 majority.

Alhamdulillaaaaaaaaah....

Kontraktor-kontraktor & konsultan-konsultan aku turut sama rejoicing the victory....berduyun-duyun sms masuk ke hp aku. Tak kurang dari Ayah, uncles, aunts, cousins, in-laws, friends. Waduh.

Nevertheless, Alhamdulillaaaaah.

Here's to a BETTER MALAYSIA, y'all. Insya-Allaaaaah.

Kat ofis Abang now, their deadline at midnite. Tak pasti aku buleh bertahan til then, since I been up from 5am this morning and had been running around non-stop til aku ada rasa macam nak pitam pukul 4pm tadi.

But at least my 40% of gubra dah selesai. Tinggal 45% aja.

Can't wait for a new tomorrow.

Especially to see whether TokDet will really migrate. Hahahahahaha. Ikut sedap cakap dia je kan.

f*

8 comments:

suhida said...

Alhamdulillah...

Thomas Mok said...

harap2 malaysia dapat kembali jadi caring and tolerant nation, macam dulu2, berat sama dipikul, tak der tuduh menuduh dan syak wasangka...

littlemuffins said...

Salam :)

TAHNIAH!!! KITA menang!!

Alhamdulillah..

Sanity said...

Yea, a better M'sia, inshallah aye? Suppose to be doing assignment, just thought I'd pop in to sayu hi haha =p

how're you and Pak ngah and the boys? Suppose to be doing an assignment right now...anyway talk to you some other time yea?

Miss you guys lots

XOXOXO

And if 'Anonymous' is reading this....

Hey >.<" How're you? Still un-important, is that why you're anonymous? =p just foolin. Gotta love Anonymous' comments haha =p

Shabar said...

Hmm...my hubby sanggup call all the way from Seoul to know the election result last nite. And today, my bibik tak abis2 cakap alhamdulillah.

Kerajaan Rakyat said...

Ya Allah Ya Rabb, sesungguhnya dengan kebesaran dan keagungan MU, dengan kekuasaan dan kehendak MU, hari ini 24 Syaaban 1429 bersamaan 26hb Ogos 2008, seluruh rakyat Malaysia yang cintakan kedamaian dan kesejahteraan telah meraikan kejayaan kami dalam pertembungan dengan musuh kami yang zalim, UMNO/BN.

Sesungguhnya kerdil dan hinanya kami di sisi MU, Ya ALLAH. Kejayaan ini adalah lantaran limpah rahmat, pertolongan dan bantuan dari MU. Dan kami bersyukur ke hadrat MU, Ya ALLAH.

http://www.kerajaanrakyat.com/

Anonymous said...

anonymous replying sanity:

yea I read your comments and all the adverts on the internet. I do have a life I tell ya. the other day someone almost invited me for a party...yup you heard me. I got a life, tell ya.

lets hope for a better malaysia. lets hope the opposition delivers. god bless democracy..hiphip hooray..

anonymous smiles, this time she doesnt go hihihi.

roti kacang hijau said...

Hurahh! The cool part is, Anwar tak kelam kabut pun nak bersumpah sama!

LinkWithin

Blog Widget by LinkWithin