Tuesday, July 22, 2008

Malam Ni Udi Nak Sate II

Ahy Udi Abg Zul.


"Malam esok Udi nak sifud lak, bleh tak Mi?" si bongsu menanya.


Plenty money your mother?


Dia lupa la tu dia dah balik for good, haha.


5 comments:

Anonymous said...

komen by anonymous tak kan di layan? akan di delete? hehe......well, Im anonymous just for the sake of it...ala, kak rose ni. a regular silent reader of your blog......kak rose kakak/adik ipar awak la. tak kenal jugak? mak Qia.

still doesnt ring a bell? ever heard of an ear check?

neeway, till then, I remain

anonymous.

the end.

Roti Kacang Merah said...

anony 7/24/2008 09:34:00 PM
errk...'mak Qia'? Who dat???

Qia, i kenal lah.

Tapi, 'mak Qia'?

aiseh, kena go mind check, lah. Tak ingat dah siapa dia tu 'mak Qia'.

nyee heh heh

*muakss!*

Anonymous said...

anonymous again..........akan di delete kununnnn.

tak kenal mak Qia? well, not that I care, kenal ke tak kenal ke, I remain anonymous....

bestnya..mesti duk gatai tangan nak delete komen "anonymous". dah tu nak buat macam mana, branak saja depa bagi nama anonymous. kalau sumua orang nak delete nama saya, tak leh dah la buat komen.

ini diskriminasi. I demand to see the president.

till then, I remain

anonymos hooorayyyyy

Roti Kacang Merah said...

anony 7/25/2008 09:53:00 PM yang tak berapa anony

can you be more anonymous??? haha (please read like that watak Chandler in Friends)

cannot delete you maa, nanti you mengadu ke your lil bro, pastu we won't be getting free dinner in Penang any longer. Die la I. haha

hey how was Perth??? Heard you went back there for a week to amend your thesis?

Anonymous said...

perth was awesome...awesome. had a great time. I did thesis corrections for 5 days, the rest 3 days jalan sakan. enjoy betul. met all my friends...dinner lunch everyday with different friends who apparently missed me ha ha.

ada banyak coklat, cheese etc kat freezer, beli sana, qia pesan jangan makan. kalau ada rezeki you, datang bila bila bley makan, kalau terlambat....anonyomus makan. hihihi.

LinkWithin

Blog Widget by LinkWithin