Sunday, July 06, 2008

Handfruit from U.K I

Test, guna new half-past 30 present from Abang.


***


Ini some of buah tangan dari Umi and adik-adik - perfume, and leather bookmarks I asked them to get to all the places they went. These bookmarks, according to them, are just some. Ada lagi dok terselit celah bedah dalam beg-beg dorang. Eiiii tak sabar!

Ni yang aku nak kena korek balik my collection of leather bookmarks dari zaman dolu-dolu. Ada la dalam 11 of them... tah ke mana!


Anyway, lain-lain 'buah tangan', I asked them to 'convert' jadi birthday pwezen this coming Friday. Aku dah cakap, aku hanya nak car-sticker Scottish emblem dan Scottish flag aje... tapi, itu yang tak da. Ye la, kita dulu kan kampung kat sana, so, idok le kepingin nak apa-apa sangat.


Tapi, ooooh, I LOVE surprises. Can't wait this coming Friday! Hehe.


7 comments:

drbubbles said...

Alahai leather bookmarks! Kenangan silam menggamit memori...heheh..

.::c!kzUrA::. said...

ermmm bestnyer kak lin dpt handfruit tu..msti suke gile ek.. :p

Roti Kacang Merah said...

doc bubbs
kan???

I actually got the idea to get me leather bookmarks when they were already in the UK.

Now I can't wait to cari balik all my leather bookmarks and frame 'em all up!!!

Cuma tak sure nak cari kat mana...haha

Roti Kacang Merah said...

d!kzura
dapat penanda ingatan yang kita tak minta/expect, misti la besssst. hehe

F manchester said...

I remember those leather bookmarks we use to collect! Mine pun entah ke mana.... Nowadays I'm collecting fridge magnets pulak, easier to display ma... + also collecting thimbles- tapi hari tu S'dah main, half of them jatuh and pecah....

About the scottish flag car sticker- will try to source one out (no promisses though- takut lupa).

Roti Kacang Merah said...

bini din
ya allah, my thimbles, too! where art thou, tah kemana!!!

ok nanti if you jumpa those stickers, i pay you back otey!!! tenchu vewy mush!

F Manchester said...

No need to pay back waaannn....

LinkWithin

Blog Widget by LinkWithin