Sunday, July 13, 2008

Durian Ayah dan E-mail Ayah

Still in Bangi, waiting for Qia & friends to hop over from Shah Alam by commuter to makan durian Tok Umi & Tok Ayah.

Pagi ni Ayah pungut tujuh biji durian dari belakang. Pagi-pagi lagi aku dengan Umi dah makan deghian.... umang aiiiii manis macam tabur gula!!!

Alhamdulillah tahun ni durian Ayah semuaaaaa menjadi. Last year Ayah kata semua mangkar, mungkin sebab dia letak baja to all his six pokok durian kat belakang rumah (used to have 13, tapi 7 dah kena kambus dengan tanah masa projek perumahan kat belakang sedang berjalan).

This year Ayah tak letak baja langsung, dan semua jadi sedaaaaaaaaaaaap banget!!!

Anyhoos.

I found this email from Ayah in my spam box last night. Gila rawks!!!

You see, this email from Ayah marks the first time ever that he actually wrote an email all by himself. Historical, woh...

Because of that, I decided to put this in in my blog, warts and all... 'coz it's just banging hilarious, too!

Quite mengarut-ngarut sikit, but he's just like that when he's in jovial mood.
Umi and Ayah at Lake District

eloooo..ayah nii...
Monday, June 30, 2008 10:36 PM
From: "Umi Ayah"
To: "Kak Lin non-official"

Assalamualaikum anak den dan menantu den,

Dua minggu telah berlalu, den asyik 'Tekonang tekampong', At the same time I learn a lot on my sight seeing and also on my grown up kids, We slept in one small room, The sound of music was fantastic, Never knew all of them snores, Of course being the leader mine was the best symphony ,

You know eversince your marriage, this is the first time I touched the computer, Browsing all the news at home and abroad, Sorry to hear about Anwar's repeat case of 1999. The BN is desperate. This the work of LooseMah and Najis. The have all the money from Genting and the commissions from the purchase of armaments to play about. With that type of money they can do anything. But by grace of Allah both of them will be thrown in jail or migrate to Israel.

I really enjoy the trip to London and Cornwall, Tapi badan dah tuo, Loteh berjalan especially in London. I wonder whether I can last another 5 years, di London bilik air susah sikit. Banyak kali koncing dalam Bush. Den ingat den sorang yang koncing rupo2 orang putih pun marah. samo Bush. Den tekojut dio lagi tekojut. Duo2 malu tapi kerano tak tahan duo2 lopehkan goram. yang den goli hati pancutan dio macam gajah, Dek kuek belubang tanah and caused severe erosion.

Omak dan adik kau marah. naip terlampau slow. nanti den sambong bilo poi Manchester. Den mulo sampai mandi hari2. Tapi indicator den sekarang cium ketiak. Selagi tak busok den tak mandi. Yang parah belakang den mulo gatar. Den suroh omak kau garu. Mak sodap eh. Lagi pun semonjak datang dio tidor dengan adik2 kau. Lagi betambah sojuk bilo tibo malam. Rugi datang ke England ni.

Lagi satu bilo pogi ke taman bungo air den melilih macam kucing. Apo tak eh.

Burong punai dan itik hutan begitu banyak dan jinak pulak tu. Nasib baik kalian tu di England. Kalau di Bangi penabor den borikan.

OK. cium dan salam manis kpd abang kau, Asrul dan lain.

"Excuse me Sir, do you happen to know where the wading pool for my two chicks here, please?"
"As a matter of fact, I do... you go straight down just a block away, turn right... you can't miss it, it's just by the roadside..."

I read the e-mail to Umi last night, punya la Umi tersengih-sengih kogolian. Heh heh. A lot of good the traveling did to my dad, ey?

f~

3 comments:

drbubbles said...

Akok roti kacang merah (all of it contains food name)hehehe,

hehehehe..so funny lah your dad.I dok senyum baca email dia ni...hehehe

Roti Kacang Merah said...

docbubbs

akok??? okay gak tew, haha

hehehe when ayah's being funny, he can be really funny, yo. i tak tahu la if you understanggg ke dok apa dia royat dalam e-mail dia tu, tho.

perhaps i should make a translation out of it, tapi ada sedikit malezzz...

goboklama said...

cepatla alin,suruh father u storimori pengalaman hidup dia & bukukan,why not? I pembeli pertama nanti! Sure full of emotion :)

LinkWithin

Blog Widget by LinkWithin