Wednesday, June 25, 2008

Tales from the Throne

Gila banyak keja.


Ni type on the hp while on the throne. *Sorry for being too frank!*


Abang kena extend stay malam ni, coz mtg tunda ke malam. Flight at 7+am esok. Dia kata bila sampai LCCT esok dia akan terus naik bas ke Sentral and terus pi keja.


Umi Ayah Celi Ahy tengah attend konvo Udi sekarang.


Esok pagi at 9.30am I will lead 9 other officemates, including my Big Boss, for a blood drive at Pusat Darah Jalan Tun Razak. Doa-doa semoga tak da yang kena reject, tak da yang pitam-pitam lepas tu...and yang penting everybody would be in grrrreat spirits after that.


This is my Big Boss' 1st time donating, y'all.


And I need to make this event to have an everlasting impact among the staffs. "Perhaps we can do this thrice a year for the office," he said to all masa aku buat briefing tadi. Encouraging, kan?


Yang nak pi esok, a total of 10. Tapi yang datang briefing tadi, more than that. Saja nak dengar akak bercerita, also to ask questions.


Good la...semoga aku dapat tambah the 'semangat memberi' yang dah terpupuk lama among the staff.


f※

3 comments:

gedek! said...

Errrr.... Tales from the Throne = "speechless"

Roti Kacang Merah said...

gedek
masa "tu" aje buleh curik-curik bercerita. Multi-tasking, you. hahaha

Roti Kacang Merah said...

eh, sedap-sedap je aku panggil "gedek".

"ABANG Gedek", lah! kurang hormat betul...

Sorry Abg Gedek!!! :-D

LinkWithin

Blog Widget by LinkWithin