Friday, June 13, 2008

Tag Lagu Shuffle

patut kursus PTK habis tadi at 11am, tapi Urusetia ada postpone semalam pagi pukul 11.30am punya lecture ke petang ni pukul 3pm.

Sorry al-Gajah akak tak dapek nak datang sebab ada meeting yang akak dah arrange at 3pm today. Lagipun, subject lecture petang ni is "Keutuhan Peribadi & Integriti" -- so, akak rasa peribadi akak dah pun agak utuh, dan akak masih berintegriti. jadi, pendek kata, tak perlulah jawab soalan tu masa exam next week, kot.

hehehehehehehe gila bongkak.

anyway, ada cik adik sorang ni, c!kzura, tag aku. selalunya aku agak malas nak jawab tag... tapi kali ni macam kelakar plak tagnya.

kali ni, since mood aku masih lagi dalam mode Remy the Musical, kita bukak lagu-lagu P.Ramlee in shuffle mode, k.

***

Before we start, the rules are as follows:

Put your music player on shuffle. For each question, press the next button to get your answer. YOU MUST WRITE THAT SONG NAME DOWN NO MATTER HOW SILLY IT SOUNDS!!!


Let the survey begins....


IF SOMEONE SAYS "IS THIS OKAY" YOU SAY?
Jeritan Batin --> lain macam aje bunyinya, yek.

WHAT WOULD BEST DESCRIBE YOUR PERSONALITY?
Di Mana Kan Ku Cari Ganti --> setuju. hahaha

WHAT DO YOU LIKE IN A GUY/GIRL?
Sabar --> betul jugak.

HOW DO YOU FEEL TODAY?
Hujan Tengahari --> MEMANG aku tengah nyanyi-nyanyi lagu ni sebelum jawab ini tag

WHAT IS YOUR LIFE'S PURPOSE?
Tolong Kami --> good hint. bast@rds.

WHAT IS YOUR MOTTO?
Rindu Hatiku Tidak Terkira --> pakebenda.

WHAT DO YOUR FRIENDS THINK OF YOU?
Kwek Mambo --> camana tu agaknya, ya.

WHAT DO YOU THINK OF YOUR PARENTS?
Pukul 3 Pagi --> better than 'half past 6', no? hahaha

WHAT DO YOU THINK ABOUT VERY OFTEN?
Hanya Dikau --> iyyyyyeaaaaaaarrrr *winks to Abang*.

WHAT DO YOU THINK OF YOUR BESTIE?
Engkau Laksana Bulan --> betowwwwwl *waves to ALL besties*.

WHAT DO YOU THINK OF THE PERSON YOU LIKE?
Merak Kayangan --> hmmm...

WHAT IS YOUR LIFE STORY?
Barang Yang Lepas Jangan Dikenang --> good hint. bast@rds.

WHAT DO YOU WANT TO BE WHEN YOU GROW UP?
Pura Cendana --> padan le besor macam pura aku nie.

WHAT DO YOU THINK WHEN YOU SEE THE PERSON YOU LIKE?
Gelang Suasa --> wow materialistiknya aku?

WHAT DO YOUR PARENTS THINK OF YOU?
Tiada Kata Secantik Bahasa --> chewah.

WHAT WILL YOU DANCE TO AT YOUR WEDDING?
Jangan Tinggal Daku --> sedih, tu.

WHAT IS YOUR HOBBY/INTEREST?
Satay --> whokkk.

WHAT IS YOUR BIGGEST FEAR?
Apabila Kau Tersenyum --> betul jugak. bast@rds.

WHAT IS YOUR BIGGEST SECRET?
Azizah --> azizah si Ipah adik bongsu abang, ka?

***

Aiseh dah 2.30pm nak ready for meeting.

la'ers!

f~

No comments:

LinkWithin

Blog Widget by LinkWithin