Monday, June 09, 2008

Oil sana Oil sini

Tak berapa sihat. Semalam paling teruk. Satu badan dari kaki, tangan ke leher semua sakit-sakit, bengkak-bengkak, banyak angin.

Pagi ni bangun dari tidur angin dari badan dah naik kepala. Rasa nak cabut kepala ni kejap, cucuk dengan pin ke apa kasi angin keluar, pastu pakai kepala balik.

Cakap tak leh kuat, gelak tak boleh kuat. Jalan kena pelan-pelan... kalau tak, rasa macam ada penyepit dalam tempurung kepala pi sepit otak pakat kuat.

Aku tak faham. Lagi aku tak miss ambil Evening Primrose Oil (EPO) and Fish Oil sejak sebulan ni, lagi teruk PMS aku selama seminggu dua, and then the MS itself. How lah. Masa aku tak ambil the oils, tak la pulak kena teruk sangat. Detox processing, kot?

Jangan lepas ni supplements tu naik harga, dah la. Nama pun 'oil', kanna.

Nah, hiburkan hati dan kepala sebentar dengan video ni.

When Fuel Prices Go High



f~

4 comments:

ms hart said...

Dik, get well reeeeaaaal soon! Esok nak gi tengok P Ramlee kan?!! Ruuuuuuuginya kalau miss dik oiii... hehehe

Anonymous said...

hey~

its Qia

sounds painful, whats up with you? have you gone to see a doctor? hope you'll feel better soon ^.^

how're you, pak ngah and the boys? anyway I got my exam results already, I passed :P CGPA this sem = 3.57 overall its only 3.38 though...still thats a pretty huge achievement for me :P

anyway hope you'll feel better <33~~

XOXO

fave niece =P

Qia

.::c!kzUrA::. said...

ait kak ain..
get well soon!! :)

Roti Kacang Merah said...

kak taty
ek-eh ingat dia, yek??? grins. hari ni dah TERUS baik! hahaha

fave niece =p (hahaha)
wah wah wah terror tuuuuu, GPA 3.57!!! congratulatioooons!

next sem work on the sem punya grades so that your cumulative points get more than 3.38, mkay?

Btw, CGPA 3.38 pun dah VERY gooood!

feeling better today, tenchew muamuah!

dikzura
tenchew! mwaks!

LinkWithin

Blog Widget by LinkWithin