Friday, June 27, 2008

Extending Their Stay

aku dah kata dah.

dua minggu duk UK sebenarnya idok le lama bebenor. kejap je masa berlalu.

dulu masa umi and udi datang edinburgh in 1998, seminggu pertama aku bawak dorang pi jenjalan around scotland and also lake district.

seminggu kedua kami duk edinburgh nak attend convo aku lah, jenjalan around edinburgh and nearby towns lah, pergi carboot sale lah. tau-tau dah 2 minggu, nak kena balik m'sia dah.

so, kan betul aku kata, 2 minggu tu kejap je sebenarnya.

harini confirm umiayahceliahy's extended stay from tuesday to friday. dorang nak lawat my lil cousin kak yeen kat manchester. punya la cayang dorang kat anak menakan dorang, kan. also, boleh la dorang lawat kak fairuz and shidin sekali kat manchester!

so, i'll be picking 'em up at the airport on saturday the 5th at 5.25pm, instead of on the 2nd. elok juga, coz rabu tu aku ada meeting belah petang entah lalut sampai ke pukul berapa.

ek-eh punya la malas entry ni. tak pedulikkan caps pung.

f~

3 comments:

F Manchester said...

eh... when exactly will they be here in manchester? Ni kena kemas rumah ni... sekarang rupa kandang kere.. if there is such a thing. Woohoo..! I'll await their call/text.

Roti Kacang Merah said...

kak ilush
just sms u my mom and udi's hp numbers!!! i pung tak tahu really what their plans are!

eh tak caya la rumah you rupa kandang kera. kalau rumah i, ye la -- rupa reban kucing!

F Manchester said...

Sebabnye you ada kucing... and so the same tulah I ada Kera.... Hence Kandang Kera...

BUT, I've deep clense the house. Will try and call your mum today. We'd love them to come over for dinner or something...

LinkWithin

Blog Widget by LinkWithin