Monday, June 30, 2008

Can They BE More Original? II

Budak SBA ni ada masalah dari dulu rupanya, ya.

Kalau larat, baca la dari awal sampai akhir:

1. Sini
2. Sini
3. Sini
4. Sini
5. Sini
6. Sini
7. Sini

Ada kemungkinan tak lama lagi google cache for those 7 sites akan terpadam. That said, aku dah cut paste dah, sebab nak baca kat rumah.

Kan dah tak pasal-pasal aje kena sue dengan DSAI.

Kan dah tak pasal-pasal kena sumpah seranah, among others.

Kan dah tak pasal-pasal pekung di dada dibuka-buka, here and here, among others.

Kan dah tak pasal-pasal jadi bahan lawak.

Yang paling penting, kan dah tak pasal-pasal kena tonggeng supaya orang-orang hospital dapat godek & periksa 'pintu belakang'.

Tak pasal-pasal aje orang gelar dia 'Sialful Fuckhari'.

Ni nak kena senasib macam Razak Baginda la ni, dijanjikan jadi kambing hitam sekejap aje tapi last-last jadi sewel dalam penjara.

Taaaaaak pasal-pasal.

Aku kesian sangat-sangat kat tunang dia. Gambar dorang circulated sampai ke seluruh dunia. Tak sampai hati aku nak paste gambar dia kat sini. Minta dijauhkanlah kita-kita semua dari dugaan macam ni. Aku doa juga agar aku dijauhkan dari musibat macam ni... Aaaamiiin.

*shudder*

***

Baca sini juga dari Abang Zul Noordin, "Cubaan Bunuh DSAI".

*shudder*

Abg Zul should know. He was (and prolly still is, kot... tak sure) part of DSAI's team of lawyers.

***

Dan kan aku dah cakap, si MTDP ni memang macesssy*l. Here.

Assistant aku tanya aku tadi, dorang suma ni macam tak takut Allah la Kak Lin. Free-thinker kot dorang ni. Ke, ada ikut ajaran sesat memana?

Aku cakap, entah. Yahudi pun ada ramai lagi yang lebih baik perangai dari perangai diorang.

Allahu a'lam.

***


On a lighter note, acu cari mana Abang dalam gambar dari Malaysiakini, ni... heh heh.

f~

9 comments:

Anonymous said...

A keen observer of just about anything under the sun. An avid fan of husband’s fight for justice. A fervent worker who is passionate about her work. An affectionate human being who adores her cats, and loves her family & life to the fullest... and oh, the fullmoon too!

[Komen menggunakan pengenalan "anonymous" tidak akan dilayan. Komen menggunakan nama-nama yang kurang sopan, serta juga komen-komen yang kurang sopan, akan dipadam.]

FOR SOMEONE WHO THINKS THAT SHE AND HER FAMILY IS IN DIRE A SITUATION. THAT THE COUNTRY IS SOOOO FUCKED UP, DRIVE TO OUR NEIGHBOR AND FILL UP YOUR CAR'S TANK AT RM4.70. ... RETI LA BERSYUKUR SIKIT... YOU ARE NOTHING MORE THAN A NAGGING MONKEY. YOU APE WHAT IS A TREND. YOU ARE IN DENIAL BECAUSE YOU ARE ANGRY. YOU ARE ANGRY AS A MASK FOR YOUR SADNESS. YOU ARE SAD BECAUSE SOMETHING IS NOT FULFILLED IN YOUR LIFE. BLOGGING IS JUST YOUR OUTLET. YOUR FACTS ARE ALL BUT GOSSIP. AND DEEP INSIDE YOU KNOW THAT FACT.

AND FOR SOMEONE WHO NEEDS REFORM AND THE NEED TO BE TRANSPARENT, YOU OBVIOUSLY DO NOT PRACTICE WHAT YOU PREACH. OPEN YOUR FORUM, NO CENSORSHIP. BERANI KA?

HIPOKRIT. I DARE YOU TO PUBLISH THIS.

FACE THE FACTS.

SODOMY CASE ONE. 1998
CHANDRA MUZAFFAR, BETRAYED AND USED BY HIM.
NALLAKARUPAN, BETRAYED AND USED BY HIM.
EZAM, BETRAYED AND USED BY HIM.
SODOMY CASE TWO. 2008.

I BET THERE'S VIDEO EVIDENCE. NOWADAYS VIDEO CAPTURE IS EASY. IT'S SAD.. YOU TOO WILL FEEL BETRAYED AND USED... TSK TSK...

TALK TO CHANDRA... HE ONCE WAS FOOLED BY THE DEVIL ANWAR, LIKE YOU NOW.. KESIAN KAK ZAH DAN ANAK ANAK DIA...

JUSTICE MY FOOT.. NAK REFORM SANGAT GO FOR DAP LA.. KEADILAN IS A "REVENGE" VEHICLE FOR THAT MANIPULATIVE HOMO... FUNNY THAT IN 1992-1995, PAS WAS FURIOUS IN PROMOTING ANWAR AS A HOMO IN ALL THIER "CERAMAH AL ISLAAAAMMMM"..

PEOPLE LIKE YOU ARE LIKE LAMBS.. BEEKKKK... IKUT JER BUTA TULI.. PERCAYA BUKTI DALAM MULUT ORANG, TANAM BUKTI DALAM KEPALA SENDIRI.. KESIAN...

Roti Kacang Merah said...

*letak cermin muka kat monyet kat atas*

Roti Kacang Merah said...

oh, by the way,

sila ada teloq (or bijik, or dua-dua, which either way) to put your real name bila nak komen kat blog yang kau tak suka.

jangan cuma pandai mendabik dada nak challenge nak cabar orang, tapi sendiri pun pengecut.

ikut DSAI la dia nak sodomi ke nak apa, pi kelantak ke dia. itu personal life dia. silap-silap KAU pun jenis bersodomi jugak.

tapi kalau DSAI tu nak attack personal attacks (kes-kes rogol budak under age, letup orang mongolia, bunuh GRO, etc), dah lama dia boleh buat.

kesian...sanggup menjilat prinsip-prinsip orang yang kerjanya memang turut menjilat. pasti banyak habuan kau dapat ye tak.

terima kasih lah sebab buat penat kau je datang membaca celoteh aku, kan?

Sanity said...

err obviously blogging is used as an outlet for, well just about everything. Precisely why Roti Kacang Merah "nagged" in here, silly [read:idiot]

also people NEED to "nag". How are we to better the nation and our living standars if eveoryn just keeps their mouth shuts and just go along with whatever the govt. decides to feed us. Use your head mate.

and about our neighbour and the oil price, why does the fact that our nation is an oil producing one is lost on people. do they not understand the significance of that? WE SHOULD BE BLOODY RICH, FOOL!! but we're not, funny init??

So someone was accused of sodomy again, you think just because of that everyone should forget about the drastic economy change and all the other shit we're put through? bloody hell not only are you loud and uncivilised, you're also stupid. Gosh that felt good, finally found an outlet for my frustrations hahaha :P

Sanity said...

just for the record, that was just me assuming a whole bunch of stuff and I havent actually read your blog yet Roti =p I just got all worked up over that silly comment hahaha. Unicivilised people annoy me.

Anonymous said...

aiyoooo faszt...

ada satu lagi makhluk terlepas from planet of the apes ler....
takkkkkkkuuuuuuttttttttnnnyyyyyeeerrrrr.....


cheers,
nana

Roti Kacang Merah said...

Sanity

YOU, my dear, are going to be a great lawyer, InsyaAllah!

You should see your Pak Ngah's face beaming with pride when i read him your comments!

i wish the joker up there know how old you are, mesti terasa bodoh gila.

Your uncle says either that person is really blind and stupid, or he/she's being planted to scour anti-BN blogs. Your uncle calls these kind of people : DESPERATE DOGS.

The kind of dogs who get to stay in nice cosy houses, praised all the time by the owners... but behind them the owners cuss them like hell and give them EXPIRED, TOXIC and FULL-OF-MAGGOTS high-end canfood. And yet these dogs would still terjelir-jelir datang to their owners dengan penuh admiration and love. Jenis anjing yang tak de maruah.

Taaaaaaaaaaaak pasal-pasal dah kena panggil Hanjeng... kan Sanity kan???

Roti Kacang Merah said...

Nana

ni bukan apes, dah. Ni hanjeng bajingan punya jenis.

Dia kata aku akan rasa betrayed and used dengan dsai. padahal aku tak pernah tolong dsai, dan dsai tak pernah mintak tolong dari aku.

Nampak sangat dia ni tak pernah baca entry-entry aku yang lain. Aku dah cakap dulu, aku tak kira siapa salah, aku akan cerita kat sini. Esok-esok kalau Pakatan Rakyat tadbir M'sia and kalau dorang buat busuk and rasuah in the administration pun, aku akan kutuk sama jugak.

Apa dia dapat tah sokong orang-orang munafiq. Lubang kubur dia boleh jadi luas, kot.

Anonymous said...

ok...ok...ok..faszt...

cua tarik nafas panjang2......ko tu baru jer derma darah.... kang bp ko naik lif lak kang...

ini kalo dah masuk kategori hanjeng ni..... payah nih....sudah jatuh tahap najjis nih.....

aiyooooooo kene samak ler kita sume nih..... kacau sungguh..leceh....
satu hal lak aku nak kene g carik air tanah nih....

eh..angsa ayah ko tuh leh tlg g patuk2 hanjeng tu dak? aisey..kang angsa tu lak ter najjis....ish ish...buntu... buntu

...nana

LinkWithin

Blog Widget by LinkWithin