Saturday, May 10, 2008

The Softer Side of Labu

I caught Labu tidur sambil peluk doll monyet yang Abang Zul baru belikan untuk dia. I name the doll monyet - "KJ", or whoever beruk BN for that matter. So that bila-bila kami naik nyampah kat beruk-beruk BN, kami buleh sepak terajang dan cucuk-cucuk je doll monyet tu. Ala doll voodoo gitew.


f※

8 comments:

drbubbles said...

Do me a favour, tolong tumbuk sikit kat dahi monyet voodoo tu....hehehe sure "dia" pening-pening monyet lepas tu...

cakapaje said...

Salam Lyn,

Hmm...I think you are being cruel to Labu, I honestly do. To compensate matters, I think you should pun KJ on chains and let Labu do as he wishes. Ye lah, tu pun kalau si Labu tu nak. Manalah tahu, bukan taste dia! lol!

If so kan, then you should put KJ in a cage full of gorillas!

Anonymous said...

Awww.. So cute la Labu ni.

-Pembaca Tegar Blog Roti Kacang Merah :)

Zetty said...

hahaha...penyayang betul si labu ni.

Roti Kacang Merah said...

doc bubbles
tak yah kan tumbuk, pijak henyak pun i boleh tolong laksanakan untuk you, haha

bro shah
'thing is 'right... LABU tu nanti akan tengooooook je si KJ tu kena chain. Mana reti bergenyeh, si Labu tu.

Roti Kacang Merah said...

Pembaca Tegar Blog Roti Kacang Merah
*pant pant pant panjangnya nama!*

Meyyyyymang kiut. Tengok la sapa *'staff-staff' la. haha

*from a quotation somewhere on the 'net, "Dogs have Masters; Cats have Staffs"!

zetts
tah-tah dia ingat monyet tu gugurl, tak???

D said...

so damn cute! and you, gurl, never fail to be so damn funny!!

Roti Kacang Merah said...

dijji
tiyut kan dia? I ada belikan dia doll bear dengan doll tucing yang warna macam dia, dia tak nak peluk pulak! dia nak peluk monyet jugak!

LinkWithin

Blog Widget by LinkWithin