Tuesday, May 20, 2008

My Parliament Experience II

(Cerita belum sempat update lagi dari yang aritu punya. Tapi atas permintaan, nah, Fendy, gambar-gambar yang you mau.

Update on My Parliament Experience - tungggguuuuuuu!)


Tiga Kawan Tampan
- from left: Abg Rosaini, Abg Zul, Abangku.

Cafenya yang cantik dan affordable... tapi menu dia biasa-biasa aje

Tiga Kawan Tampan sedang berdiskusi hal negara

Pemandangan dari Bilik Mesyuarat Ketua Pembangkang Tingkat 14

f~

6 comments:

FND said...

Thank you. Pueh nunggu...

F manchester said...

Canteen dia- though cantik, tak habih habih skirting kain main table tu! Ayooo.... bila lah 'main table' style kat m'sia ni nak up beat sikit?!

F manchester said...

Sorry- its the buffet table... but still... the argument remains the same.

I know... I know... its the least of the country's poblems.. but such an eye sore!;0)

Roti Kacang Merah said...

fnd
i lupa lah, kamera Abg Rosaini rosak aritu. Sowiii!

kak ilush
eh macam you terdengar lah 'jeritan batin' i. I tengah ternampak skirting meja la tu and thot "yukh! typical gomen, nya", and bila click on comment box got a comment from you on exactly the same matter! hahahaha. REALLY eye sore.

FND said...

Yes, Rosz ada sebut ari tu. Dia kata nak buat baik dengan Roti Kacang Merah, untung2 boleh dapat gambar. Tapi habuk pon tarak. heh heh.

Anyway, thanks again. Dah tepek pun gambar2 jejaka tampan tu.

F manchester said...

Telepethetic.....

LinkWithin

Blog Widget by LinkWithin