Tuesday, May 27, 2008

The Making of a New 21st Century Malaysian History

Q:
Guess what Najib and Malaysian Airlines have in common these days?


A:
They are the biggest copycats in Malaysia's 21st Century History.

Najib (here and here) menirukucing this concept. Dah lepas member-member kau duk hunus keris hunus parang hilang batu putih mata, baru nak teriak pasal Bangsa Malaysia. Ko ni memalukan nama arwah bapak kau je lah.

Malaysian Airlines? Terang-terang menirukucing Air Asia. Dengan font-font kat iklan TV sekali. Gila tak da batu.

Gila memalukan nama kucing aje depa-depa ni.

ps:
satu entry menggelikan hati tentang Satu Lagi Batu Hilang oleh Saudara Mat Saman Kati.

Also, download this (song and even video), here. Naik bulu roma irama akak. Best.


Malaysian Artistes For Unity

Tis free y'all. So why don't you help spread the vid and song to other Rakyat too, mkay?

f~

4 comments:

asalkan_murah_ok_aje said...

hi, what is wrong with copying from the best. ak shd take it as a compliment. at the end of the day, consumer wins ... i am ok with that. kata orang ... yang baik jadikan teladan, yang tak elok jadikan sempadan.

Tok Rimau said...

Just wanna share with you some creative bus stops.

Klik HERE

Roti Kacang Merah said...

asalkan_murah_ok_aje
after they've used billions of consumers' money (for MAS) and cheated the minds of rakyat, and then tiba-tiba dah tak laku, baru nak fikir bebenda semua patutnya boleh dimurahkan (for MAS) and racial politics is not relevant anymore.

they could've been more original than this, at least loooong time ago. Depa bukan orang-orang tak berpelajaran. should've not been so bongkak sampai trapped in state of denial.

in fact, for Najib, baru sekarang nak admit that bloggers are relevant. dulu cakap besar sangat kata kita ni tak penting.

for MAS, memang tak salah meniru 'trend', tapi janganla sampai font lettering iklan pun nak meniru sama. where's the telor in that.

yeah yeah it's ok nak tiru to perbetul dan baikpulih apa yang tak bagus. but still, I consider them the biggest copycats in M'sia's 21st century history.

Roti Kacang Merah said...

tok d siifoo
tenchew for sharing!
tak mungkin kat mesia buleh buat gitu, mau kena vandalize!!!

LinkWithin

Blog Widget by LinkWithin