Friday, May 23, 2008

Britney Spears of Malaysia

Q:
Guess what Che Det, Ezam and Britney Spears have in common these days?


A:
They all have Attention Deficit Disorder (ADD). Tak boleh nak duduk diam barang sekejap. Tak boleh tak dapat perhatian la lebih kurang. As such, ada aje benda jelek nak dipertontonkan, lalu merosakkan imej sendiri. Langsung tak boleh if the limelights are not on them. Gila cheap publicity stints.

Oh, include also Ibrahim Ali in the equation.

All full of Britney Spears, they are. BS. Bool Sheet.

Really naik menyampah. Cemuih. Habis hilang respect aku.

And to think that all those pre-Reformasi years, I used to idolize Che Det like mad.

La ni kalau nak doakan diorang panjang umur pun macam sia-sia je.

Singgah sebentar:
1. Matsamankati's Kesiaaaan dia!
2. ALSO Matsamankati's Tahniah! Ezam dah masuk Umno.
(just found out about this dude's blog. He such a cynic, lah. Seronok baca!)
3. Becok Si Pewaris Reformasi's
4. Ketuaperusuh's
5. Take ADD test here and find out if you also have Britney Spears-syndrome.

For No. 5 above, my score was 24. Sikkkkkkkkkkkkittttttttttttttt lagi nak Borderline ala Britney Spears... phewwww! Hence, therefore, I am:

Yeayyy!

f~

2 comments:

Zetty said...

yikes!
i am a moderate ADHD!

Roti Kacang Merah said...

zetts
alaaaaah, tapi kan dia sebut not to be used as the main diagnostic method.

silap-silap, kaklin ni semenanya chronic ADHD! hahaha

LinkWithin

Blog Widget by LinkWithin