Thursday, May 15, 2008

Abang's Day

Hari ni Hari Lahir Abang.

Pagi tadi aku cuma wish dia je.

I'm still reeling with distraught over Cik Ya's sudden death yesterday. I think, I only spoke about 25 words per hour on average to Abang semalam. I wouldn't know what was on Abang's mind - work, I guess. His phone kept ringing, smses kept coming in and going out. While I, have only the 'what ifs' and 'i wonders' in my mind. Not just of Cik Ya's death, but of everything as a result from that ~ me, Abang, family... Ya Allah we are all so temporary but still so so many things to do and resolve.

Last night I cried myself to sleep, thinking about Cik Ya's kids and husband going to bed tonight without Cik Ya, and the madness of the temporariness of it all; this morning I woke up crying, thinking about Cik Ya's kids and husband recalling what had happened just 24 hours ago, and the madness of the temporariness of it all.

Planned to belanja Abang tengok wayang tonight, What Happens in Vegas. I know he'll love it ~ it's a romantic comedy. Tapi dalam kemelut on the verge of the pending '2nd Tsunami' ni, his jadual has been very unpredictable.

Mujur aku dah bawa the entire family for dinner last Saturday night for both Mother's Day and Abang's Birthday, complete with a wee cake. All Abang wants for his birthday is a pair of brand new D'urban trousers for his birthday, tapi dia nak masa Sale katanya. Aku cakap elok juga tu beli masa Sale, so that aku boleh get him terus 2,3 pasang seluar. But for today, I might just go out to Sogo nearby and get him one huge mother of a card to compensate the day.

(click for larger image)

I Love you, Abang.
I know I've been pretty difficult to you at times, and thank you for the relentless and unyielding patience, and the encouragement in all the things I'm passionate about.

My prayers semoga Abang dipelihara, dilindungi, diredhai dan dibimbingi Allah s.w.t senantiasa, terutama sekali di dalam perjuangan Abang. Semoga Allah mempermudahkan perjalanan-perjalanan kebajikan Abang, untuk dunia dan akhirat. Semoga Allah menjauhi Abang dari kemungkaran, kejahatan dan kemudaratan godaan godaan dunia. Semoga Allah memberi Abang extra kekuatan untuk mengharungi dugaan dan rintangan. Semoga Allah memurahkan rezeki Abang dengan rezeki yang halal semata-mata. Semoga Allah memberi Abang umur yang panjang agar lebih banyak kebajikan dan perjuangan dapat Abang laksanakan.

Aaaaamiiiin, yaa Rabbal Aaaaalamiiin.

f~

7 comments:

-gedek! said...

Your Abang tu,..? Ada SATU je yang macam tu dalam DUNIA!!! Sepanjang hidup ni memang tak pernah jumpa orang yang dekat-dekat macam dia pun..... CONFIRM! Proud to kenal you both.... Hepi besday tu him.... yg ke brapa eh?

-gedek!

Roti Kacang Merah said...

bro gedek
and the same here, proud to kenal you both, too!!!

umur dia ke berapa? sms la dia, tanya dia sendiri, haha!

Ummi said...

*Clap clap* ummi ni dah tak de keje merayau ke blog orang..

Happy Birthday to Abang Lin!

Nak datang rumah makan mai lah.. akan ku masakkan begedil kegemaran fahy tu..

D said...

happy birthday to the birthday boy..

and alfatihah to Cik Ya (lambat sket ye..)

Roti Kacang Merah said...

ummi
kena jemput dulu, baru kami mai. Alin tak pandai nak 'barge' rumah orang, lah... hehe

dijji
not so boboi anymore...hehehe

thanks for the wish! mwkas!

Anonymous said...

Hello Mello <33~

Its your fave niece :P:P [No, not Aesyah, Qia >.< =.=] hehehe

anyway dd you get our e-card? anyway just wanted to leave a birthday wish to Pak Ngah on here too.

Lots of love

Qia & Co =^w^=

Roti Kacang Merah said...

Hola Bola! hahaha

yes, well at least Cik Lin's gotten all of them! heh heh

i've even put together the e-card on photoshop! tunggu cik lin post over!

LinkWithin

Blog Widget by LinkWithin