Saturday, April 19, 2008

Kak Celine ku

Akak minatzzz Kak Celine sejak tahun 91, dik nonnn. Siap kami adikberadik pernah dedicate lagu 'Because You Loved Me' kat Umi, lagi.


Atu, last Feb, akak submit la competition entries kat @stro website... LIMA, kau. Nak tengok Kak Celine perform on the 13th April for free punya pasai.


Ye la, kau ingat tiket dia murah, kaa deyyy. Nak beli, kena beli dua, dik non oi. Takkan nak pi sengsorang, kan.

So, sementara nak tunggu keputusan, akak pun familliarised myself hard with her songs from her latest album, Taking Chances. Kira 75% hafal la kan. Macam hafal ayat-ayat lazim, gitew. Ennnteng. Siap cuba lagu Taking Chances on the guitar, lagi.


Tapi, biasa la. Aku agak aku kena antar 50 entries baru hit the jackpot, kot.


Tak macam Mariah Carey in 2004 dulu, aku antar 2 entries je, dapat gak tiket.


Tapi akak tunggu call sampai 13hb pagi, tau...kot @stro ternampak lima entries akak and kesiankan akak ke...but to no avail.


Tapi, no phonecalls, sob.


So, malam tu, akak hanya mampu tengok je la lampu stadium dari kejauhan dari tingkap rumah...huwak.


Menci menci menci @stro.


Pada sapa-sapa yang dapat tengok Kak Celine on the 13th -- i haytchew. Hmph.

f※

No comments:

LinkWithin

Blog Widget by LinkWithin