Sunday, April 20, 2008

Just Another Sunday

That's my fingers cracking... tapi dah tak sakit bila fretting.


And behind there, is Labi sleeping to my 'crooning'. Yes, all together now -- "Awww....". Haha.


Ok, nak sidai baju my last load of the week, and then turun bawah to update blog kat c/c, naik atas gosok baju Abang yang dia nak guna masa interview Tan Sri, mandikan Labu Labi, ganti pasir diorang, vacuum rumah, cuci bilik air, sambung jahit manik baju kurung Celi dia nak guna untuk konvo Udi kat Bath this June, and then lastly practise guitar lagi sementara tunggu Abang balik.


Abang kata dia balik keja pukul 7pm arini. So, kalau aku tak take nap, aku boleh complete all my tasks. Aaaaamin.


See yah.


f※

5 comments:

Anonymous said...

salam.. wah, superwoman..no maid ka??

anyway, congrats for PKR paper..

mama

Roti Kacang Merah said...

mama
ish, malu aje nak ada maid... bukannya kami ada anak! kalau ada anak, lain la... ;-D

bagi pihak zunar&geng...tenchu!!!

buih said...

ouch! sakitnye gambar tangan itu...

Roti Kacang Merah said...

buih
nampak, je. tapi tak sakit. cuma jadi numb, je. nak korek idung pun tak best dah. haha

fiq said...

nak blaja men gitar gak la.

LinkWithin

Blog Widget by LinkWithin