Saturday, March 08, 2008

Slot Sempena Pilihanraya ke-12

Projek OTaK ~ Operasi Tawan Kulim

Selepas kau baca cerita-cerita Abg Zul serta komen-komen yang ada (here, here and here), you would want to FIGHT for justice untuk bela orang-orang bawahan.

"Pangkah pakai OTAK!!!"

PLEASE turun mengundi, walaupun tak tahu nak undi siapa. 'Coz mereka-mereka yang malas nak turun undi lah akan diguna nama mereka oleh pengundi-pengundi hantu!!!

6 comments:

F Manchester said...

Love the 'new hope' logo.... siapa design eh?
heh heh heh...

Can I say something ah... But firstly let it be known I agree with the cause, but this 'pangkah pakai otak' phrase in the campaign in all honesty sounds a bit 'kasar'... I wonder if there is a better and more effective way of getting the messege across. I'm sure there is....

Roti Kacang Merah said...

kak ilush
ya lah! sapa yang buat hope logo tu??? sapa ek??? hahaha

the 'pangkah guna otak' thingee has been dropped from the overall campaign, especially on abgzul's blog.

maka biar I je yang guna that phrase now, then. hehe

oit oit pi tengok ada orang komen on your anak dara entry tu oits. kiut!

busybee said...

Hi there,
Been your silent reader for quite some time. :)
Dah tengok tak clip nih? Lawak!..
http://www.youtube.com/watch?v=DS3FMemnA-s&eurl

More here:
http://comedycourt.com.my

Cheers!

~Glasgow~

Roti Kacang Merah said...

hi busybee!

someone forwarded me the site already... i dah siap buat mp3, dah! hehe

kalau nak the mp3, email me... i'll forward it to u! ;-)

thanks for dropping by!

Jaa said...

Zunar megundi kawasan mana?plz email me got something for you.jaasaari@gmail.com. waiting for your mail.

Roti Kacang Merah said...

jaa
zunar mengundi di sekolah di taman melati nanti. sudah email ke tuan. sila check email. terima kasih!

LinkWithin

Blog Widget by LinkWithin