Sunday, March 09, 2008

...and The Beginning Of A New Dawn

I woke up this morning feeling hopeful.


Abang and I are still reeling to the fact that kawan-kawan kami ramai terpilih untuk bawa suara rakyat ke Parlimen... Alhamdulillah.


I'm sure Abg Umar Tan, Ben, Pak Lang Zaki, M.G Pillai, Salman and Chris(topher Fernando) are smiling ear to ear from above.


TV-TV 1, 2 and 3 masih lagi mengampu-ngampu the Hadharian Government. Macam tak sedar-sedar lagi tentang Kebangkitan Rakyat. Astro Awani yang ok sikit pagi ni.


Aku rasa nak ikut Abang pi ofis and keep abreast first-hand, tapi aku juga nak kemas rumah. Masalah besar, ni. :-p


Oh, tiba-tiba kasih aku pada Malaysia melimpah-ruah tak dapat dibendung lagi!


Selamat Menyambut Hari Yang Baru semua!!


f※

2 comments:

Zetty said...

i was grinning ear to ear on my way to my Economy class this morning.

hehe.

Roti Kacang Merah said...

zettz
aiyoh sunday got class eh?? *hugs*

yeahhhh the beginning of a New Dawn! There's now HOPE for RAKYAT!

LinkWithin

Blog Widget by LinkWithin