Friday, February 29, 2008

RM50 Harga Maruah Pengundi Rembau??

SMS dari Nana 29-02-08, 00:11
"Dapat news dari Rembau, kalau tak gi undi BN nama kena potong from welfare depatment... ni mak kak ipar aku kat Chengkau, Rembau beritahu ni. They are giving 50 ringgit habuan gi mengundi. Tolong forward mana-mana patut for Che'gu Bard's campaign team to check out."

(Love you, Nana!!! Kalau sejuta orang macam Nana ni, orang takut nak kempen kotor and buat jahat,tau.)

I've forwarded this sms to Abang's office, hopefully the makcik tak takut turun jumpa orang-orang Che'gu Bard and Abang nanti.

SO, siapa-siapa yang mengundi di Rembau... kalau dihulur RM50, ambil je. Rezeki jangan ditolak, lebih-lebih lagi dari orang-orang Bodoh (be)Nar. Tapi, harus ingat, maruah anda tak terletak pada RM50 tu. You are more WORTHY than RM50, worthy than easy threats.

Rezeki tu di tangan TUHAN. Kalau rezeki anda ditarik oleh BN sekarang kerana tak mengundi BN, perlu percaya bahawa TUHAN lah yang lebih berhak lagi nak tarik rezeki sesiapa di kemudian hari.

And I'm appalled to discover that someone as educated as Dr.Fazley the penyanyi turut turun beri sokong kepada si Kera Jenglot. My God, how much blind can you be lah Fazley.

Apa-apa hal, didoakan agar perjuangan Che'gu Bard akan diberkati Allah dan seterusnya MENGGONCANG the so-called KETUANAN si Samseng Kera Jenglot!!!

f~

3 comments:

Zetty said...

educated ke dr. fazley tuh?
;)

Roti Kacang Merah said...

zetts
ontah, den. pHd boli agak eh. pandai macam kaldai. haha

undi jangan tak undi!!! ;-) too!

centynal said...

woitttt....ese org ghombau tau...
tp tu lah kenyataan...semua main duit aje..kat kg aku...setiap rumah dpt topi & baju BN..byk betul duit diaorang...

LinkWithin

Blog Widget by LinkWithin