Sunday, February 24, 2008

Bapak Mertua Kera Jenglot Menangis Siapa Yang Tahu

Inilah kera-kera Kera Jenglot kat Bandar Tun Razak tadi. Hodoh sungguh.

"Oiiii, berapa korang dapat bayaran, ha???" orang-orang belah kami menjerit.

Tengok bawah ni, sampai menangis Bapak Mertua Kera Jenglot dibuatnya. hahahaha.Ada orang ingat, Abang yang conteng banner muka dia ni along the road. Ish, tak kelapaq aku aih! kata Abang.

Tapi, segak jugak noo kalau Pak Lah bela janggut!

4 comments:

Tok Rimau said...

Buat masa ni, Tok tak sempat ikut mana2 kempen pun.

I just follow your campaign trail kat blog je.

All the best!

Roti Kacang Merah said...

tok
tak ikut pun tak pa, asalkan beri sokongan padu walau kejauhan!!! tu pun bermakna juga, bukannaaa??? ;-)

Time To Change, Tok!!!

F manchester said...

just to add to your 'what we think of KJ' list

I was browsing some clips with hubby on u-tube the other day and we came across an interview with KJ. My word....I've never seen such an inexperienced, no diplomacy, ignorant, arrogant, angry 'politician'in my life! he was using words like 'B*ll Sh*t', 'C*ck' and the works! politics in malaysia has come to an all time low if this is the candidates BN is comming up with. Memang flaring with 'samsingness'

I could only conclude, as he would put it himself: KJ has deffinitely no C*CK and is full of B*LL SH*T.

Roti Kacang Merah said...

kak ilush
link, please!!!

LinkWithin

Blog Widget by LinkWithin