Thursday, January 10, 2008

Bandar Di Atas Bayu, Di Pagi Awal Muharram Yang Cerah

What a glawwwrious and bright new year morning.


Genting Highlands looks like as if it's another country by itself.


Minggu depan Isnin - Rabu, kami 1 ofis (except 2 orang kena tunggu ofis) dipaksa by the Admin Dept. pergi for a retreat up the highlands to come up with all the Manual Prosedur Kerja, Fail Meja and Sasaran Kerja Tahunan, yukh.




Aku beritahu Abang, nanti Abang lambai-lambailah Alin dari sini.


f※

2 comments:

Yonne said...

My jabatan kene pergi next month around 27-29 Feb... Tapi pergi Melaka (Sri Malaysia Air Keroh:P), not Genting...
Kadang2 tak tahan gak, the people i work with pious2 belaka, driving me up the wall... Nak pious-pious pun tanya la org dulu sebelum buat keputusan... damn...

Roti Kacang Merah said...

yonne
aiyoh. as much as i dah muak naik retreat kat genting, but this time it wasn't at the First World, so tak perlu la aku kena makan makanan ala-ala Dewan Makan, gitew.

Aiyoh we're all so glad we got to go naik tempat sejuk untuk buat kerja yang memanaskan kepala otak...

LinkWithin

Blog Widget by LinkWithin