Sunday, December 09, 2007

Headbanging

Bila tengok Labi tengok aku tengok dia, baru aku appreciate hari Ahad yang tak perlu buat apa-apa. Macam Labi ni lah.


Kepala aku dah sendat, tolong tolong. I don't mind doing all the reading, but to absorb AND memorize within four days...aduh la, threshold akak dah sampai limitnya dek non oiii.


Pagi tadi lepas sarapan Abang terus ke IPD Pudu to give moral support to his lawyer friends - Siva, Lat, Amer, etc - yang kena tahan masa Justice Walk from Sogo to C.M awal pagi tadi.


Aku pesan kat Abang supaya berhati-hati, jangan dia pula kena tahan waktu-waktu aku tengah berjuang nak ambil periksa ni. Kalau tak, tunggu la Abang kat lokap sampai Selasa tengahari, otey? Heh2.


f※

No comments:

LinkWithin

Blog Widget by LinkWithin