Tuesday, December 25, 2007

HAPPY 23rd BIRTHDAY UDI!

HAPPY 23rd BIRTHDAY UDIIII !!!


Seronok dapat borak dengan Udi for 27mins+ pagi tadi... tapi tak tau pula Udi called directly dari rumah instead of using phonecard. Umi yang beritau Kak Lin. Ish, misti banyak Udi kena bayar phonebill nanti, dah la dah tak keja part-time lagi...ish.


Anyway, kejaaaap je adik bongsu Kak Lin dah 23. Rasa macam baru semalam Udi keluar dari pewut Umi, that very curly-haired baby, mata sepet and a pair of dimples...so 'Tok Su Dir' i.e Umi's late uncle look! Haha!


Hope you have a vunnnderful day, young man! And all the luck for your exams in a couple of weeks' time!


We love you loads, 'Diiiik!! Mwamwah!


f※

6 comments:

Deng said...

Thank you k.*in.(Aiseh,gedik plak muke udi kat situh)..:)=)

Roti Kacang Merah said...

udi deng ding dang
alah kalau lelaki yang gedik, tak pa.

nama pun, ge-'DIK. ada nama udi kat situ, haha

jangan pompuans yang gediques, macam akaks engkaus nihs, dah la. haha

mwaks!!!

Amy said...

Hi handsome! Happy birthday! :P
- Kak Amy yg kadang2 gediks -

Roti Kacang Merah said...

amy
amy nak tahu, in reality kan, mana-mana Udi pergi MEMANG pompuan akan jatuh gedik kat dia tak kira umur pulak tu, sebab Udi ni memang frieeeeeeendly yang amat!

F Manchester said...

May I suggest you register with 'Skype'- you can call each other free plus with camera, can video conference for all eternity free ma.... Plus can also call ordinary phone- UK-M'sia cheap cheap rate... somethin like 0.02p per minute!

Roti Kacang Merah said...

kak ilush
my mom boleh la, got kamera that i gave her, tapi dia tak pasang-pasang lagi kamera tu kat laptop dia padahal i gave her end 2005 dulu, hahahaha

i oso nanti nak beli kamera and mic lah, main skype with my bro (and you!) kat ofis!

LinkWithin

Blog Widget by LinkWithin