Monday, December 10, 2007

End of War 1

PTK1 Umum habis at 12pm tadi. Jawab 5 dari 8 soalan.


How was it??? Apa lagi, goreng je dek non, goreng!! Kami arkitek 5 orang kat situ pakat goooreng la, sampai lenguh bengkak jari jemari nih!


The crits a.k.a sesi menggoreng during the uni years really prep us good for this part, mate.


Siap antara kami ada yang minta extra essay book lagi. Goreng baeeek punya pasai. Tapi dia memang kaki goreng pun. Kalau buat presentation, dia punya goreng nak pertahankan design dia memang best in the world!


Aaaaanyway. So, gaya-gayanya macam buleh score je ni untuk dapat kenaikan gaji melintang, I hear you say???


Hmph, bak kata CikTa...kalau tak naik melintang, kau terlentang.


That was exactly how I was...balik rumah aku terus menelentang hadap bantal.


Dah la malam tadi mimpi ngeri, duduk exam ngadap-ngadap kat meja panjang ala-ala meja kantin sekolah, pastu keluaq soalan tahapa-hapa. Ngeri kauuu. Dalam mimpi tu aku siap terkedu tengok soalan, tolak ke tepi the question papers and pi layan buat benda-benda lain for half an hour before trying to attempt back the questions. But by the time I got back to my seat, the guy ngadap aku dah habis buat all 5 questions in a mere 1/2 hour and tengah bersiap-siap nak submit the answer papers and get out of the exam halls!


Gila ngeri. Aku bangun tido tadi terus stress.


Ok, nak sambung study untuk paper khusus esok, paper kami paling confident nak score...insyaAllah!!!


f※

No comments:

LinkWithin

Blog Widget by LinkWithin