Monday, November 19, 2007

Nakal

Heheheheeeeee sementara nak tunggu abang ambil aku dari ofis, aku baru je habis cut and convert Lingam tape tu jadi mp3 ringtone... "Correct correct correct correct... aaa... aaa... aaa... correct correct correct...", a total of 40 seconds!

Gila banyak dia cakap "correct correct correct" dengan "aaa... aaa... aaa..."! Tapi, kelakar gila, kauuuu!!!!

Nak jual lah ringtone ni. Heheheheheeee

*rubbing hands, evil grins*



ps:
Okay lah okaaaaaaay, Abang suruh share, b'coz, sharing kan caring ;-). Lagipun, I have Abg Saifuddin(Nasution) to thank for for the idea! *grins*

Go to url here for more embeds, or download this directly from here!

Have a good laugh, y'all! ;-D

f~

4 comments:

Ahmad Nurfarhi Rosley said...

Owh, maknernyer yg correct2 tuh sume mmg betul ah ek, bukan berlakon kan. gagagaga..

Ala, hp monotone fahy nei takleh nak download mp3 ahhh... :(

roti kacang merah said...

ahy
suma yang correct3 dalam mp3 tu were what he had been saying sepanjang-panjang 8minute of the clip!

D said...

Adek K.*in pon dload gak. Tp everytime bukak website K.*in nih,terase annoying plak bile 2 player main korek korek automatically. Dah le adek k.*in ni slalu dok library, skali tuh mase tgh surf kat tpt quiet study area, satu bangunan dgr korek korek. isk.

Roti Kacang Merah said...

udi
HAHAHAHAHA!!!! Okkkkayyyy la tuuuu! hahahaha.

LinkWithin

Blog Widget by LinkWithin