Tuesday, November 06, 2007

Kucing Bengkek Bengkak

1.
When I received an empty email but with this cartoon attachment from Abang recently, barulah aku faham kenapa dia paling tak suka tonton wayang sedih-sedih (macam I Am Sam, The Colour of Paradise, Children of Heaven, Osama, etc) or yang kejam-kejam (macam Apocalypto, all the New York gangster movies... even Blood Diamond) or yang romantic touchy-touchy.

Water-baby juga rupanya Abang ni, ya. Heh heh.


He loves comedies and romantic comedies. But up till now I just do not heart his appetite for cerita-cerita lawak Indon or magikal Indon kat Astro tu. Itu aku sungguh tak faham kenapa.

2.
Kalau otak aku ni sama 'effect'nya dengan kaki aku (dua-dua 'berjalan', kan?), mungkin otak aku dah sebengkak kaki aku kerana banyak sangat berkejar berlari ke sana ke mari di ofis instead of berjalan lenggang (arwah)mak enon.

f~

No comments:

LinkWithin

Blog Widget by LinkWithin