Wednesday, November 28, 2007

Happy Birthday, Celi!!!
















Hari ni birthday my baby sis Celi yang ke-17... ekhem, tu after diskaun semua cuti, tu! Hehe

Kak Lin tak tau nak beli hadiah apa, lah... Jahit manik atas baju kurung ijau tu je, leh tak? Hehehehe cheapskate, gitew...!

All my prayers for your health, wisdom, success, happiness and strength. Jangan tunduk pada tekanan atau kesilapan lampau, and achieve all that you can be. Doa dan minta banyak-banyak pada Allah s.w.t, ingat pada Umi&Ayah, sayang pada Kak Lin and adik-adik... hehehehe.

Kita pi matan-matan Sabtu malam ni, otey???

Mwa-mwah, si gigi putih paling berseri!!! :-D And hope the remainder of Your Day will be a great one!!

LOVE!!

6 comments:

Amy said...

Happy birthday dek Celi..tak bleh nak panggey kak Celi sbb umur baru 17 hihihi

roti kacang merah said...

amy
tapi kalau campur-campur balik diskaun-diskaun tu, umur Celi still muda dari Amy... so, kalau nak panggil dia 'Dak Celi (from Budak) pung buleh! heheheh jgn marrraaa akceli!

D said...

Matan2?Mane?Beshnyeee...D pong g matan2 jumaat ni ngan memba sempena bday die..hehe..Test restaurant spanish seafud...mañana!!mañana!!

roti kacang merah said...

Udi
Ooooo beshynyiaaa!!! tolong matan untuk kakceli and kitorang sekali otey???

celi said...

celi detected!


hehehe... umot saiya 17+10 lar... huhu... saiya haaa tarak kesah punya bgtau umot sbnr saiya woo... hehehe...

neway... tenchu tenchu sume sume... esp my kakak n adik2... hehehe...

Roti Kacang Merah said...

kak celi
BAASIII DAH LAAAAA!!!!

arini besday kak nuwul plak woo!

pasal umur tu, tuan badan sendiri yang announce, takpalaaaa hehehehe

LinkWithin

Blog Widget by LinkWithin