Wednesday, October 31, 2007

Mmmmwaks!

Kepada ahlul keluarga, saudara-mara dan kawan-kawan yang cuba menelefon atau sms saya between now till 30th Nov, and either susah nak dapat jawapan or dapat jawapan whisper-whisper ala dalam kelambu “Sorry… I’m in a meeting…!”... or even dropping-by to get sensational news/stories from the blog (as if!) tapi blog tak di update-update, please maafkan saya, ya…

Our Unit yang hanya ada beberapa kerat ni akan terpaksa bekerja keras untuk host suatu perasmian yang agak besar yang not only membabitkan Menteri-Menteri but membabitkan agenda 'political-mileage' mana-mana/siapa-siapa yang memerlukannya untuk the forthcoming Fffilihanraya.

As this will be our FIRST TIME melaksanakan an event of this scale and since I’m the Project Manager of the project yang depa nak rasmikan ni, maka, I’m really hoping that I could lose some sleep and appetite over the matter that prolly result in many many pounds of burnt fat and evaporated water.... yeayyse!!! Aaaaaaamiiin.

Nevertheless, bila-bila masa aku dah tak tahan jadi mangsa birokrasi sendiri between now and then, atau aku dah tak tahan menahan diri dari being narcissistic and the self-absorbed that I am, I, will of course, drop by.

Mmmmwaks!

f~

2 comments:

fiq said...

oho.. hohoho. memang pernah tersinggah blog roti kacang merah. tak sangka plak.. bekejar2 tadi delete political issues dalam my blog. hahahahha. silap lak delete. xde backup lak tuh =P

Roti Kacang Merah said...

fiq
...and so you thought, eh??? haha. sanggup delete, tu... bagus, bagus. grins.

LinkWithin

Blog Widget by LinkWithin