Wednesday, October 24, 2007

Ahy's Work in Impiana!

I've yet to finish my entry for our Eid in Bangi, nor have I started on our Eid in Pendang... but I'm just wayyyy too excited to share that Ahy's work's finally gotten into Impiana Magazine November issue!!!!

*clap clap clap clap!!!*

I've yet bought the issue sebab tak sempat. Ahy cakap, only 1 page aje. Aku cakap, better than nothing, what. In fact, better than Kak Lin yang dah kerja... *kira kira kira dengan tangan*... nak masuk 9 tahun tapi my work hanya pernah masuk iklan kat Maxis KLCC je.

Ish, bangga, ni! Work by a ChemEng Major dapat masuk magazine Interior D├ęcor tersohor Malaysia!

Nanti bila dah beli, aku akan scan and share kat sini!

f~

5 comments:

aliya :) said...

wah! bestnya! which mag is this? nak tenok gak!

Roti Kacang Merah said...

aliya
tergelak kak lin baca pertanyaan liya, sebab kat tajuk entry pun kak lin dah sebut magazine apa, hehehehehehehe ;-P

goboklama said...

congrats!!! *clap3!!!!* :)

goboklama said...

just read bout ur mom,hope her pain is gone by now. My mom used to have similar pain sampai kena pegi therapy segala tapi bila dah baik,x ingat amaran doktor,start lah kerja kuat2 mcm x hengat dunia.. *sigh*

Send her warm salam frm me the next time u're there kay? senyum sket!! :)

Roti Kacang Merah said...

qissst
ok nanti i kem salam terhangat you kat Umi nanti!!! ;-D ;-D ;-D *senyum lebar-lebar and manis-manis kat qist! hehe*

LinkWithin

Blog Widget by LinkWithin