Monday, September 10, 2007

Labu Sakat Labi

video

Dua, tiga bulan ni, Labu suka betul sakat Labi. Kejar dan gigit gigit gigit gigit. Pagi, petang, siang, even malam-malam buta masa kami tidur/nak tidur.

Dua-dua dah dikasi (spayed). Sejak masing-masing umur 5 bulan.

So... how eh?

f~

4 comments:

goboklama said...

oooooooo....patutla bulat goteh je 2 tuh.. ;)

Roti Kacang Merah said...

qissst
tapi tuan-tuan dorang tidak di-kasi okeh??? (sebab tuan-tuan dorang pun bulat goteh sama, heh heh)

Anonymous said...

kak lin, maybe kak lin bly try surf about stress for cats... sbb dlm astro dulu pnh ada documentary bout stressed cats...

-sherli-

Roti Kacang Merah said...

kak celi
hmm, tak pernah terlintas pula depa ni stressed-out... maybe sebab compare Adi yang asyik terceruk duduk kat dapur belakang tu. Tapi nanti kak lin check out the website.... coz depa gaduh antara dua tu je, tapi dengan kami tak garang apa pun.... ni nak kena bawak pi jenjalan ni kot...

LinkWithin

Blog Widget by LinkWithin