Friday, September 14, 2007

Jom Order FæmësAhÿ® Jom!

Alhamdulillah, after 3 days of promo, the orders came streaming in very very encouragingly!!! As a first-timer, Farhi’s very very happy & Umi’s equally very very happy, well I’m very happy to be helping this out! Seronok pulak rasanya. So seronok that during lunch breaks, I even made online banner and printed tags to be put on every orders.
Samples yang Farhi kirim through Umi that day habis lincin lencun within two days! Ada yang lepas rasa sample je, terus up lagi their orders…. Alhamdulillah! Their respond was ~ crispy and manis cukup-cukup, dan tak semanis F@mous@mos. Sedap!

So kalau sesapa agak-agak nak rasa biskut FæmësAhÿ®, pi aje beli sikit kat F@mous@mos nu, and kurangkan manisnya apabila merasa, hehe. Tapi baunya still sama sedap tho… looooovely cookies smell. Mmmm.

Aiyoh, thank you ever ever so much to those yang beli to support my bro’s passion. Yes, it’s a passion, peeps, sebab itu I pung all out tolong promo and buat logo and banner segala. I believe when someone does things with passion, you can just taste the TLC in the product. Kan?

f~

5 comments:

elisataufik said...

leeerrr
awat lambat sangat promo..
kita dah balik Saudi dah..
Kalau post mesti jadi crumbs, ek?

Order untuk tahun depan, boleh? Tapi price tahun ini... boleh?
tee hee.

p/s i am at blogspot buat sementara tunggu efx2 up balik.

Roti Kacang Merah said...

lerrrr tak tahu pun u ada kat mesiaaaa. my Saudi cousin oun baaaaruuuuu balik Saudi, kalau tak bley tlg antar ke you! ;-)

OK, next year, you peringatkan i abt the old price k??? YOU je tau! ;-)

DocYana said...

Alaaaaaaa.....nama sapa kat tag tu? Maluuuuu laaaa.....

Roti Kacang Merah said...

doc
alaaaaa apa nak malukaaaaaan ;-D

elisataufik said...

oraaiiiiitttt!! ingat tau!!
nanti I suruh rotidua pun ingat.

LinkWithin

Blog Widget by LinkWithin