Monday, August 27, 2007

Hovering Patriotism

Hoookay.

The nearest I get to experience cities under attacks (like, drones of planes flying above you with god knows how many Gs of speed screaming at your ears) is, like, now.

Tah berapa belas jetfighters have been speeding above us t he past 20 mins.

There are rehearsals at the Dataran Merdeka nearby, and eff-me-do, I’m getting cold sweats on my back just to the thots of… what if… their tricks and manoeuvrings went wrong and… slammed into our buildings.

Na’udzubillaaaaaahimindzaliiiiiik.

I’d rather have the jetfighters go drop bombs (or themselves?) kat Dataran Putrajaya sinun. Alang-alang you wanna cause havocs of jams kat KL ni (traffic stalled till Velodrome & Downtown kat Cheras sana, kau nak tau!), baik tak payah terus ada Dataran Putrajaya tu.

A bloody bad start for the week, I tell ya.

I am SO not feeling the patriotism at the mo.

f~

2 comments:

Amy said...

Hhehheh hari Sabtu Amy dengar gak kat opis, tapi kat Bukit Jalil..heran gak. Tapi gila rendah ah dia fly.. kuat ok bunyinya..cuak gak.

Roti Kacang Merah said...

amy,
huih, kami di sini cuak gila.

dah le depa buat 'gymnastic' pusing pusing pusing muncung naik kat atas pastu tetiba berenti mid-air and jatuh ke bawah semula, RIGHT ON TOP OF OUR BUILDING!!!!

LinkWithin

Blog Widget by LinkWithin