Monday, June 11, 2007

Our Cherating Trip

"Abang menyesal datang?"

"Taaaak. Bagus sangat trip ni. Family Day office Abang nanti, Abang ingat nak bawa ke sini."

*aku senyum berpuas hati*

"Thank you, Abang..."

"No, thank you for dragging me here...!"

Promised myself that one day, both of us must come here again during one of the fullmoon. Pasti lebih cantik. Pasti lebih memorable.

*click at photos for larger image

f~

5 comments:

Amy said...

Kak Lin! I love all the pictures, sporting gak abg Zul ambik gambo. My Zul dia segan2 sket..oh how i wish I've taken more pictures kat Kuantan itu hari tapi bila dah penat dgn boat trip tu, malas nak layan dah. I'm glad u had a good vacation, ok what chalet tu. I think it felt better with the lover on our side, kan kak? :D

Amy said...

Jap, nyibuk lagi satu..so u didn't go to the wedding? :0

Roti Kacang Merah said...

amy
Abg Zul mmg sporting gila kalau ambil gambar, tu belum tgk dia posing mcm2 dgn anak2 sedara dia lagi, heh2. yes, yes, tido dalam hutan pun kalau ada lover nak dipeluk, okkkayyy belaka. hehe

And, no... Kak Lin tak pi the wedding. I sent an apology email. He said he understand... :-)

goboklama said...

eyyy,kita pun ada amik gambar kaki dlm air tapi tak publish sbb kaki kita tak cantik,huhu..

Roti Kacang Merah said...

qissst
'yang, you ingat tu uneditted kaki ke? hahahahaha! Itu la gunanya photoshop punnnn *winks* hehe

LinkWithin

Blog Widget by LinkWithin