Wednesday, June 27, 2007

Hear, Hear, My Bro's Here!

My Bro Farhi/Ahy is back. I've written a couple of entries about him in here dulu... here and here.

Pi la jenguk I.D page dia, komen-komen, tukar-tukar idea... Dia ni lulusan chemical engineering, but have utmost passion in Interior Decor ngalahkan aku yang belajo a total of lapan tahun nak dapat professional degree in Architecture.

Aku doa sangat-sangat-sangat and banyak-banyak-banyak that one day impian dia nak jadi interior decor yang dikenali akan tercapai... Aaaamiiin!

Aiyoh... splitting headache. Gua pi baca itu buku Mitch Albom's Five People You Meet In Heaven sampai pukul 2.00am tadi... macam ada ganja la buku tu... I'm so hooked!

Nak catch 40 winks sat.

f~

10 comments:

Amy said...

Aiyark..baru nak excited sbb lama gila Ahy tak update. Bukak2 posting terbaru citer hantu plak. Amy ni penakut la kak..terus tutup window :P nanti2 la weekend Amy baca siang2 sket..isk. Akak sihat? Mowahs! I've been busy, too busy in the office that I just decide to rest and sleep when I got home.

Amy said...

And oh ya, I love the mural he did. Sgt cantik..I LOVE it!!

Ahmad Nurfarhi Rosley said...

Thanks Ak Lin sebab promote kat sini plak. malu seyhh.. gegege.. Muahs luv u lots.

Ala kak Amy, naper komen kat sini, komen la gak kat my page. Takut ekkk.. gagagaga..

Thanks sbb suka mural tuh. kalau nak gak, leh ah bgtau. gegege..

Roti Kacang Merah said...

lerrr... sian Amy! patut amy click kat "I.D Page" Ahy je (yg mcm kak lin link kat entry kak lin) sebab situ dah listed down all his ID works... boleh skip citer2 antu dia hehe.

Roti Kacang Merah said...

muah muah muah to ahy too!*hugs*

Amy said...

Tah, excited sgt agaknya terus click kat 'Ahy' tuh..pastu terjerit sorang2 depan laptop..uwaaaa..most of the time i browse the blogs at night. So ada sedikit seram la (badan jek besar tapi penakut ya ampun!).. keh keh nanti amy baca as your suggestion la, his ID postings jek :D

afiq said...

best kan buku tuh... I wonder whether we will experience the same thing during our transition.

Yonne said...

Since ur in the talk2 of architecture kan... Check this out http://bldgblog.blogspot.com/2006/07/architectural-tetris.html
U do this kind of apartment aaa kak lin sure laku nya...

Amy said...

Kak Lin, bulan penuh semalam.Teringat kat kak lin :P

Roti Kacang Merah said...

afiq
best banget. it really makes you think... a lot. even the countdowns to eddie's end of life at the beginning of the book pun pretty much stirred me.

yonne
dah tengok. of course can laku if i plan sell to make huge amounts of profits. but no, "we" are not allowed to do that too much in here.

amy
thank you for thinking of me! 'means a lot, u know... ;-)

LinkWithin

Blog Widget by LinkWithin