Thursday, June 07, 2007

Adi's Back

Oh by the way.

Adi's back from the vet since two nights ago. But not without bermacam-macam pesanan from Dr.Teoh ~ laxatives to be given but with reduced quantity in due time; biscuits direndam dalam air for softer stool; more water for Adi even if kena give manually through the syringe; no stress; supplementary of husk to his wet food; no stress; no stress; no stress.

Aiyoh how lah. Adi's always the stressed-out cat. How lah. He's not stressed-out only when he's at home in Bangi. Habis macam mana bila UmiAyah tak da rumah and kena bawa Da to my house, and kalau tak ambil Adi sekali, siapa nak jaga Adi, kan?

His latest x-ray showed very clear tummy, unlike the 1st day he was admitted where his x-ray clearly showed oversized stool. Dr.Teoh gave me the xrays to be kept, but still haven't had the time to take some snapshots of them to put them up here.

But since coming back home two nights ago, dia tak weewee and tak poopoo. Ish bergelocak perut ni everytime this happens ~ my tangan jadi sejuk, my hati jadi susah, my kepala jadi serabut. Kenapa la Adi buat kat Kak Lin macam ni, sayang... Mujur Abg Zul sabaaaaaar je tolong Kak Lin bawa Adi kulukiler ke klinik.

Da and Adi are going back to Bangi tonight coz esok Abang & I are off to Kuantan and Cherating. So yesterday aku dah siap type segala perkara yang perlu dan tak boleh dilakukan ketika menjaga Adi ke Da. Kasi Da tampal kat bilik. Supaya orang satu rumah boleh baca. Tapi hanya Da sahaja yang in-charge dengan makanan dia.

My Babies.
The only time they call it a truce ~ meal time.
f~

2 comments:

Amy said...

I'm glad Adi is back. Poor baby. Selamat bervacation yek..naper kak lin kata abg zul nak bawa jauh dari 10 jun? Tarikh apakah itu?? Kak lin ni full of mystery la!

Roti Kacang Merah said...

amy

ish, lupa lah tuuuu tarikh apa 10jun tu! (baca part-part final two paragraphs je kat link tu k?) *winks*

LinkWithin

Blog Widget by LinkWithin